Patiesība nākusi gaismā, Grifita šķiras, jo Banderass viņu krāpis (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Sestajā jūnijā aktrise Melānija Grifita iesniedza tiesā šķiršanās pieprasījumu no sava ilggadējā vīra Antonio Banderasa. Izrādās, aktrise izlēmusi šķirt astoņpadsmit gadus ilgo laulību, jo Antonio viņu krāpis, un mirklis, kad viņš palicis pa nakti pie savas jaunās mīļotās, bija pēdējais piliens Grifitas pacietībā.

Aktrise jau labu laiku zināja, ka vīrietis viņu krāpj, bet cerēja, ka vīrs nāks pie prāta un izvēlēsies savu ģimeni; vēlāk, saprotot, ka vīrs nav bijis mājās veselu nakti, aktrise devās uz tiesu un iesniedza šķiršanās pieprasījumu.

Melānijai vienkārši apnika būt mūžīgās muļķes lomā, tāpēc viņa pielika attiecībām punktu.

Šķiršanās drīz būs galā, un Antonio jau ir sācis dzīvot kopā ar savu jauno mīļoto, baņķieri Nikolu Kempbelu, pāris jau kopā iziet sabiedrībā un apmeklē saviesīgus pasākumus.

Antonio jaunā mīļotā dzīvo Francijā, tāpēc Banderass visu savu brīvo laiku pavada, apciemojot Nikolu, jaunais pāris ir pat devušies desmit dienu kopīgās brīvdienās.

Pāris savas attiecības cenšas turēt, cik noslēgti vien iespējams, jo Melānijai ir ļoti labs jurists, kurš šķiršanās prasībā ir minējis Antonio neuzticību, un aktieris baidās, ka Melānija iegūs lielāko daļu no viņa naudas.

Izrādās, aktierim būtiskāka ir nauda, ne savas sievas un bērna cieņa.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu