Grupa «Astra The 22`s» prezentē savu zilo indi (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

4.augusta vakarā jaunā elektro, roka grupa «Astra The 22`s» prezentēja savu pirmo EP albumu ar nosaukumu «Blue venom» (zilā inde). Albuma prezentācija bija arī grupas pati pirmā nopietnā uzstāšanās, ar kuru jaunieši tika galā veiksmīgi.

Jaunajā, nepilnajā albumā «Blue venom» apvienotas piecas dziesmas, kuras ierakstītas divās reizēs, kad Kerija Kalēja devās pie sava grupas biedra Ērika Džeika uz Ņujorku.

«Kad neatrodamies kopā, izmantojam divdesmit pirmā gadsimta tehnikas un apmaināmies failiem, rakstām dziesmas un komunicējam. Kad tikāmies, uzreiz studijā ierakstījām trīs dziesmas un sapratām, ka kopā viegli strādāt, ka nevēlamies to mainīt. Kad esam vienā pilsētā, trīs reizes ātrāk un vairāk varam izdarīt, jo esam uz viena viļņa,» skaidro Kerija.

Kerija piekrīt, ka darboties grupā, kurā viens tās dalībnieks dzīvo Latvijā, bet otrs Amerikā, nav tas lētākais prieks, jo ir jādodas uz dažādiem pasākumiem, koncertiem.

«Tas nav lēti, bet ikviens cilvēks izvēlas, kurā vietā vēlas ieguldīt, katram būtisks ir kas cits, vienam māja, otram automašīna. Projektā esmu ieguldījusi visu, kas man ir bijis iepriekšējā dzīvē un esošajā dzīvē. Es jūtu, ka laiks ir pareizais, muzikālais stils ir pareizais, gaume, sapratne, projekti, kuriem esam gājuši cauri ar citām grupām un projektiem, ir mūs veidojuši par tiem, kas esam tagad – grupa «Astra The 22`s»,» smaida Kerija.

Prezentācijas koncertu apmeklēja grupas fani, kuri dziedāja līdzi dziesmām, aplaudēja, izsauca pozitīvus, uzmundrinošus vārdus, kā arī koncerta izskaņā dāvāja daudz skaistu ziedu grupas dalībniekiem.

Ikvienam bija iespēja savā īpašumā saņemt grupas jauno albumu un ne tikai koncertā dziedāt līdzi dziesmām, bet arī mājās, klausoties ierakstus.

Pirmais grupas koncerts ir aizvadīts veiksmīgi, jauniešu savstarpējā ķīmija, muzikālais un emocionālais lidojums nevienu mirkli nelika domāt, ka prezentācija ir pirmā reize, kad grupa «Astra The 22`s» kopā uzstājas uz lielās skatuves.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu