Slavenību seksuāla rakstura fotogrāfiju nopludināšanas lietu izmeklē FBI (19)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Pēdējā laikā hakeri paspējuši ielauzties vairāku slavenu sieviešu mobilajos telefonos un internetā publiskot telefonā esošo informāciju. Tā kā slavenību vārdi – Dženifera Lorensa, Keita Aptone, Kirstena Dansta un Ariana Grande komentārus neprasa, lietu neizmeklē parasta policija, bet FBI.

FBI apstiprina, ka internetā redzamās bildes nav viltojums un tajās patiesi ir redzamas slavenības. FBI uzsver, ka šādu fotogrāfiju publicēšana ir krimināli sodāma rīcība.

Kārtības sargiem jau ir pāris aizdomās turamie, kuri tiek nopratināti, un viņi droši paziņo, ka šī lieta nepaliks bez atrisinājuma.

Aktrise Kirstena Dansta «paldies» par nopludinātajām fotogrāfijām saka «iCloud», kurš ir «iPhone» un «iPad» bilžu glabātājs.

Kompānija «Apple» vēl papildus FIB izmeklē šo lietu, lai saprastu, vai tiešām fotogrāfijas tikušas nopludinātas viņu servera dēļ.

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu