Opra reizi mēnesī ved savus darbiniekus iepirkties (10)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Filantrope un raidījumu vadītāja Opra Vinfrija bauda savu bagātību, ziedo to dažādām labdarības organizācijām un neaizmirst arī par saviem darbiniekiem. Reizi mēnesī Opra ved iepirkties savus mājkalpotājus un, lai jautrāk, rīko iepirkšanās spēli.

Opra Vinfrija priecājas, redzot, kā viņas nauda padara laimīgus citus cilvēkus. Sieviete neaizmirst arī par saviem darbiniekiem un reizi mēnesī kā pateicību par labu darbu ved savus mājkalpotājus iepirkties.

Lai iepirkšanās būtu jautrāka, Opra rīko īpašu iepirkšanās spēli, spēles ietvaros visi seši viņas mājkalpotāji ieiet veikalā un divu minūšu laikā var ņemt pilnīgi visu, ko vēlas, par visu maksā Opra.

Tas rada lielu prieku viņas mājiniekiem, jo tā ir iespēja ne tikai iegūt kārotās lietas, bet lieliski pavadīt laiku.

Veikalus, uz kuriem doties, izvēlas paši mājkalpotāji, iepirkšanās dienu viņi gaida vēl vairāk nekā algu vai atvaļinājumu, un tas nav tāpēc, ka tā ir iespēja iegūt daudz vērtīgu mantu, nereti darbinieki izvēlas doties uz parastiem veikaliem. Opras darbinieces ir parastas spāņu sievietes, kuras domā ļoti praktiski.

Opra savas darbinieces iepirkties ved ar limuzīnu, nevis šādu tādu automašīnu.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu