Arī Liepājas mērs iesaistās «Ledus spaiņa» akcijā (16)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Amerikas slavenības ir kā trakas «Ledus spaiņa» akcijas dēļ, tiek izdomāti arvien jauni un jauni veidi, kā padarīt savu piedalīšanos asprātīgāku un asprātīgāku, arī Latvijā nozīmīgas personas ir sākušas sekot šai akcijai. Viens no pirmajiem akcijas dalībniekiem ir Liepājas mērs Uldis Sesks.

Amerikā populārā «Ledus spaiņa» akcija ir atceļojusi uz Latviju, arī mūsu vietējās slavenības un valstij nozīmīgi cilvēki iesaistās šajā drēgnumu izraisošajā akcijā.

Foto: facebook.com

Portālā «Facebook» ir publicētas fotogrāfijas, kurās redzams, kā bariņš sportistu aplej ar aukstu ūdeni Liepājas mēru Uldi Sesku.

Gods apliet mēru ar ūdeni ir uzticēts Liepājas futbolistiem, kuri ar panākumiem spēlē Latvijas mēroga sacensībās.

Foto: facebook.com

Liepājas mērs izskatās priecīgs par iespēju piedalīties akcijā un neuztraucas par vēso laiku vai slapjo uzvalku. Sabojātā uzvalka žēl ir vairāk fotogrāfiju komentētājiem, ne pašam mēram.

Foto: facebook.com

Piedaloties «Ledus spaiņa» akcijā, Liepājas mērs ir viens no pirmajiem Latvijā zināmajiem cilvēkiem, kuri iesaistās šajā akcijā, vēl bez Liepājas mēra akcijā ir piedalījies dziedātājs Oskars Deigelis un «fabrikants» Rihards Bērziņš.

Foto: Facebook

Nav zināms kam tieši Liepājas mērs ziedoja naudu, jo viens no akcijas noteikumiem ir ne tikai apliešanās ar ledaini aukstu ūdeni, bet arī naudas ziedošana.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu