Slavenības nespēj vien beigt baudīt dažādus netipiskus kokteiļus (25)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

15.augusta vakarā Vecrīgā tika atklāts jauns kokteiļu bārs «Cheers». Atklāšana pulcēja ļaužu pūļus, kuri bija noilgojušies baudīt dažādus gardus kokteiļus pašā Rīgas sirdī.

Kokteiļu bāra «Cheers» svinīgajā atklāšanā viesus sagaidīja liels sarkanais paklājs, kuru apsargāja vīrieši uzvalkos, lai tādā veidā garantētu atnākušo īpašo viesu drošību un komfortu.

Tā kā pasākums bija īpaši veidots izmeklētai publikai, cilvēkiem, kuriem nebija ielūgumu, bija jāgaida līdz pusnaktij, lai novērtētu jaunā kokteiļu bāra telpas.

Visu svinīgās atklāšanas daļu viesiem bija iespējams baudīt neskaitāmas uzkodas, kuras iznēsāja laipnas, pozitīvas oficiantes, uzkodas nebeidzās līdz pat vakara izskaņai, gluži tāpat kā īpašais svētku punšs, kurš bija ieliets lielā no ledus veidotā vannā.

Visa vakara gaitā bija iespējams vērot vairākus bārmeņu šovus un nogaršot īpašus kokteiļus, kuri ir pieejami tikai jaunajā bārā. Bārmeņu šovus nebija iespējams palaist garām, jo bārmeņi tos pieteica, izmantojot ruporu.

Arī mūzika vakaram bija piemeklēta visām gaumēm, vakars iesākās ar saksofonistes uzstāšanos, vēlāk sekoja grupa, kura izpildīja pasaules hitus, kā arī mākslinieki, kuri priecēja viesus ar mūziku krievu valodā. Beigu beigās muzikālajā jomā bija apmierināta visu viesu gaume.

Viesi mūzikas pavadījumā metās gan trakās dejās, gan laiku pa laikam dejoja kādu romantiskāku deju.

Pasākumu apmeklēja tādi sabiedrībā pazīstami cilvēki kā modes blogeris, modelis Jaroslavs Barišņikovs, modes blogere Alīna Kellere, dziedātāji Liera Štein un Alekss Silvērs, dizainers Romāns Černovs, dejotāji Viola Abramova-Mailīte un Rihards Mailītis, konkursu rīkotāja Elita Drāke, titula «Latrvijas princese» ieguvēja Katrīna Puriņa, modes dāma Iveta Vecmane, uzņēmēja Santa Kola un daudzi citi.

Pēc oficiālās daļas daudzi viesi nesteidzās prom, bet palika baudīt vakaru un dejot dīdžeja spēlētās mūzikas pavadībā.

Komentāri (25)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu