Nīls Patriks Heriss pirms apzināšanās, ka ir gejs, gulējis ar 15 sievietēm (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: tt

Aktieris Nīls Patriks Heriss intervijā atzinies, ka, pirms sapratis, ka ir gejs, pārgulējis ar veselām piecpadsmit sievietēm. Nīls arī uzskata, ka vīriešiem ir vieglāk nekā sievietēm jebkurā dzīves mirklī iznākt no «skapja», jo viņi vienmēr var aiziet no sievietes un audzināt bērnus no attāluma, bet sievietes nereti attopas ar trīs bērniem un paliek laulībā.

Aktieris Nīls Patriks Heriss stāsta, ka skolas laikā jau sācis gulēt ar sievietēm, jo visi viņa draugi to darījuši, bet, tā kā viņš nav ieguvis tādas sajūtas, kādas ieguva draugi, viņš ilgus gadus uzskatīja, ka nav labs gultā un dara lietas nepareizi.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

Mūsdienās jaunieši ātrāk saprot savu seksualitāti, jo par to apkārt runā un neļauj bērniem pieļaut liktenīgas kļūdas.

Nīls uzskata, ka vīrietim ir vieglāk iznākt no «skapja», jo, pat ja viņš ir precējies un viņam ir bērni, viņš vienmēr var būt tēvs no attāluma, bet sievietes parasti izvēlas palikt precētas, jo uzskata, ka pašas galā netiks, un ļauj sevi emocionāli izvarot ik dienas.

Foto: tt

Māksliniekam prieku sagādā vērot jauniešus, kuri dodas uz izlaidumiem ar sava dzimuma pāri un jūtas laimīgi, jo ir atraduši sevi.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu