Godinot Robina Viljamsa piemiņu, Brodvejā aptumšotas izkārtnes (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Godinot pašnāvību izdarījušā amerikāņu aktiera Robina Viljamsa (Robin Williams) piemiņu, Brodvejas teātri aptumšojuši izkārtnes, kas parasti ir spilgti izgaismotas. Brodvejas līgas pārstāve Šarlote Sentmārtina raksturoja Viljamsu kā «komēdijas ģēniju, kura talantam nebija robežu».

Viljamss tiks pieminēts arī «Emmy» televīzijas balvu pasniegšanas ceremonijā, kas norisināsies 25. augustā.

Britu aktieris Saimons Pegs ir pēdējā slavenība, kas izteikusies par 63 gadus vecā aktiera aiziešanu no dzīves. Viljamss, kurš ierunājis lomu Pega gaidāmajā komēdijā «Absolutely Anything», ir «neparasts cilvēks un mākslinieks», sacīja Pegs. «Ja no tik briesmīga notikuma vispār var rasties kas labs, tad sabiedrība tagad nopietnāk uztvers depresiju,» cer aktieris.

Otrdien īru dziedātāja Šaineda O'Konora veltīja koncertu Londonā filmas «Dead Poets Society» («Mirušo dzejnieku biedrība») zvaigznei. «Robina izvēle bija ļoti slikta ideja,» norādīja dziedātāja. Viņa ieteica visiem, kas «apsver šādu izeju», atteikties no tādas domas.

Brodvejas izrādes «Aladdin» («Aladins») aktieri pieminēja aktieri ar improvizētu dziesmas «Friend Like Me» dziedājumu.

Viljamss ierunāja džina lomu kinostudijas «Disney» 1992. gada multfilmā «Aladins».

Kā jau ziņots, Viljamss, kurš ilglaicīgi cīnījās ar depresiju, pirmdien tika atrasts pakāries jostā.

Viljamsa nāves iemesls ir nosmakšana pakaroties. Izmeklēšana vēl nav beigusies. Istabā tika atrasts nazis, un uz Viljamsa kreisās rokas bija virspusēji griezumi.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu