Komentāru dēļ Robina Viljamsa meita izdzēšas no sociālajiem tīkliem (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Šajā nedēļā lielu zaudējumu piedzīvoja visas pasaules kino industrijas darbinieki un filmu fani, jo mūžībā aizgājis viens no populārākajiem komēdiju aktieriem Robins Viljams.

Uzreiz pēc tēva nāves aktiera Robina Viljamsa meita Zelda Viljama sociālajos tīklos izvietoja daudz dažādu atmiņu stāstu, ierakstu; vēlāk saņemot negatīvus, ļaunus komentārus, meitene izdzēsusies no sociālajiem tīkliem.

Daudzi jo daudzi fani teica labus vārdus par aktieri, viņa aktiera darbu, devās uz Holivudu, lai pie viņa zvaigznes noliktu ziedus, bet bija arī nelabvēļi, kuri rakstīja ļaunas lietas un pat pārveidoja bildes un lika tās meitenes sociālo tīklu lapās.

Aktiera meita nespēja izturēt negatīvismu un tāpēc izdzēsās no sociālajiem tīkliem, jo uzskata, ka tā būs labāk viņai pašai, viņas emocionālajai pasaulei.

Zelda pirms izdzēšanās no sociālajiem tīkliem publiskoja ziņu, ka atvainojas tiem, kuriem bija būtiski, lai viņa ir pieejama sociālajos tīklos, bet negāciju viņai ir par daudz, tāpēc viņa izdzēšas; uz visiem laikiem, vai tikai uz laiku - rādīs laiks.

Bet visiem slikto komentāru rakstītājiem meitene teica, lai tie gatavojas, ka viņas tēvs no debesīm sūtīs daudz baložu apkakāt viņu automašīnas uzreiz, kad tās tiks nomazgātas, kā nekā viņas tēvam patika labi pasmieties.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu