Kurta Kobeina meita piedāvā atbalstu pašnāvību izdarījušā Robina Viljamsa atvasei (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nelaiķa rokmūziķa Kurta Kobeina meita Frānsisa Bīna tviterī piedāvājusi drauga plecu pašnāvību izdarījušā komiķa Robina Viljamsa 25 gadus vecajai meitai Zeldai.

«Tev ir neticami skaista dvēsele. Es tevi mīlu, bet tu to jau zini. Kad vien tev mani ievajagas, būšu tev blakus,» tviterī rakstīja 21 gadu vecā Kobeina. Drīz vien viņa ziņojumu izdzēsa.

Zelda Viljamsa
Zelda Viljamsa Foto: Reuters/Scanpix

Par 63 gadus vecā Viljamsa nāvi sēro daudzi sabiedrībā pazīstami cilvēki un viņa filmu fani. Līdzjūtību izteicis ASV prezidents Baraks Obama, kinorežisors Stīvens Spīlbergs, popdīva Riana un daudzi citi.

Kā jau ziņots, Viljamss, kurš jau sen cīnījās ar depresiju, pirmdien tika atrasts pakāries jostā.

Foto: AP/Scanpix

Viljamsa nāves cēlonis ir nosmakšana pakaroties. Izmeklēšana vēl nav beigusies. Istabā tika atrasts nazis, un uz Viljamsa kreisās rokas bija virspusēji griezumi.

Leģendārās grandžroka grupas «Nirvana» solists Kurts Kobeins 1994.gadā izdarīja pašnāvību, iešaujot galvā. Frānsisa Bīna tolaik bija nepilnus divus gadus veca.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu