«Vecmāmiņas 2014» atkailina dvēseli, lasot esejas (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Stella Vilema

Konkurss «Vecmāmiņa 2014» straujiem soļiem iet uz priekšu, dalībnieces jau kļuvušas pašpārliecinātas un cīnās par uzvaru, prezentējot sevi, cik labi vien iespējams.

Konkursa kārta norisinājās «Orhideju mājā», kura atrodas Ziedoņdārzā, romantiskajā ziedu smaržas noskaņā vecmāmiņas prezentēja konkursa emocionālāko daļu – esejas.

Sievietes mājās bija uzrakstījušas esejas par sevi, savu dzīvi, bērniem un mazbērniem un prezentēja tās žūrijai, kā arī pārējiem viesiem.

Vecmāmiņām ne tikai bija jāprot lieliski sevi pasniegt, bet arī jāapģērbjas atbilstoši, ikvienai vecmāmiņai izdevās ieturēt vasarīgi elegantu tēlu.

Esejas par dzīvi visus trīs konkursa «Vecmāmiņa» gadus žūrijas locekļos un pašās dalībniecēs ir izraisījušas asaras, šis gads nebija izņēmums.

Mirklī kad bija nolasītas esejas, sievietes demonstrēja šūšanas firmas «Maija» tērpus, tas bija jauns izaicinājums vecmāmiņām, jo bija jāspēj gan pasniegt sevi, gan iznest tērpus, atstājot sevi otrajā plānā.

Modes skate dažas vecmāmiņas samulsināja, bet beigu beigās tērpi tika pasniegti lieliski, daudzi klātesošie, ieraugot, kā tērpus iznes vecmāmiņas, vēlējās tos iegādāties.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu