Izrādās, aktierim Robinam Viljamsam bijušas lielas naudas problēmas (10)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Mūžībā aizgājis populārais komiķis, komēdiju aktieris Robins Viljamss. Komiķis izdarījis pašnāvību; kā runā viņa ģimenes locekļi un draugi, tas noticis depresijas dēļ, kuru izraisījusi alkohola atkarība; izrādās, pie vainas bija lielas naudas grūtības.

Aktieris Robins Viljams pēdējos dzīves mēnešos to vien spējis, kā runāt par savām naudas grūtībām, bet nekad nelūdza nevienam palīdzību, kaut pats savos karjeras ziedu laikos nepārtraukti palīdzēja visai savai ģimenei un draugiem.

Depresijā aktieri iedzina fakts, ka viņam jāpieņem visas piedāvātās lomas, ne tikai tās, kuras viņš vēlējās spēlēt, gluži vienkārši aktierim vajadzēja naudu, gan lai atdotu parādus, gan lai izdzīvotu.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

Lai izdzīvotu, aktieris pēdējo gadu laikā pārdeva daudzus savus īpašumus, kuri viņam bija mīļi un ar kuriem saistījās labas atmiņas.

Aktieris nekad nebija liels interneta portālu lietotājs, bet savas meitas Zeldas dzimšanas dienā ievietojis portālā «Instagram» ierakstu, kurā sveic savu meitu un pasaka, ka mīl viņu vairāk par visu pasaulē.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu