Video: Dženifera Lopesa ļaujas fana šarmam un dejo intīmu lēno deju (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Izrādās, reiz noraidījusi aktrises Dženiferas Lorensas piedāvājumu doties dejot, dziedātāja Dženifera Lopesa vairs šādi neriskēs un piekrīt visiem aicinājumiem dejot. Lopesa padarīja laimīgu vienu televīzijas šova «American Idol» dalībnieku, piekrītot ar viņu dejot lēno deju.

Amerikā populārā televīzijas šova «American Idol» atlases kārtas vienmēr ir pārsteigumu pilnas.

Iepriecinot jauno dziedātāju Maiklu Simeonu ar iespēju vēlreiz parādīt savas vokālās prasmes nākamajā konkursa kārtā, dziedātāja saņēma no jaunieša uzaicinājumu dejot lēno deju.

Kamēr Dženifera lēnā garā devās pie sava dejas partnera, tikmēr viņas kolēģi, pārējie žūrijas locekļi, sāka spēlēt romantisku melodiju.

Puisis par spīti tam, ka tā ir lēnā deja, turējās pa gabaliņu no dziedātājas, lai tikai neliktu viņai justies neveikli; tieši Dženifera bija tā, kura padarīja puisim atlases dienu neaizmirstamu: sieviete apskāva jauno dziedātāju, un tā viņi nodejoja visu deju.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu