Repšem var nākties panervozēt par jauno grāmatu un «meiteņu tēmu» (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vēlēšanu priekšvakarā Lato Lapsa solās izdot savu jaunāko tradicionāli skandalozo politisko biogrāfiju - tā veltīta «Latvijas attīstītājam» Einaram Repšem, un jaunākās ziņas liecina, ka politiķim var nākties panervozēt ne tik daudz par politiskās virtuves atspoguļojumu, cik par viņam tradicionāli tuvo «mašīnu, motoru, meiteņu» tēmu.

Tiek solīts, ka jaunā grāmata ar daudznozīmīgo nosaukumu «Grābeklis» un atbilstošu vāka zīmējumu, kas jau ir ticis publiskots, nāks klajā augusta beigās vai septembra sākumā.

Vēl gan nav nekādas skaidrības par to, vai grāmatā tiešām varētu būt kas tāds, kas var likt Einaram Repšem ne tikai panervozēt vien. «Grābekļa» autori pagaidām nekādas plašākas ziņas par grāmatas saturu nav snieguši, vien apstiprinājuši, ka tā tiešām nāks klajā līdz Saeimas vēlēšanām.

Foto: Publicitātes foto

Tikmēr atsevišķos medijos pavīdējušās ziņas liek domāt, ka viena no jaunās grāmatas tēmām, kas Einaram Repšem tiešām varētu likt panervozēt, ir saistīta ar «mašīnām, motoriem, meitenēm» un it īpaši ar pēdējo šīs tēmas sadaļu.

Sen ir zināms, ka Einaram Repšem ir vājība uz visu veidu tehniku un arī ekstremāliem izgājieniem - viņš ir gan avarējis džipā kopā ar izdevēju Santu Anču, gan helikopterā pārbiedējis Lietuvas prezidentu, gan stāstījis par īpašajām izjūtām devītā stāva balkona ārpusē.

Toties daudz nerunīgāks Einars Repše ir bijis par savām daudzpusīgajām un vētrainajām attiecībām ar daiļo dzimumu, kurās trīs laulības ir tikai redzamā puse. Ar pašreizējo sievu politiķis iepazinās, kad viņa vēl bija skolniece un bija ieradusies «ēnot» Einara Repšes partijas biedru Aivaru Aksenoku.

Bet ko mēs vēl par šo tēmu nezinām? Cerams, to cita starpā varētu pavēstīt jaunā grāmata «Grābeklis».

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu