Nedēļas nogalē «Ghetto Games festivāls Ventspilī» (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Renārs Koris

Jau šajā nedēļas nogalē, no 8. līdz 10.augustam trešo reizi Ventspilī 20 sporta veidos vienojot vairāk nekā 1500 dalībniekus no 20 valstīm ar dažāda mēroga sacensībām norisināsies starptautiskais «Ghetto Games festivāls Ventspilī».

Trīs dienas «Ghetto Games» festivāla ietvaros Ventspils pilsētu pārņems sportiskās aktivitātes un sacensības 20 sporta veidos.Vērienīgas starptautiskas sacensības norisināsies BMX frīstailā, ekstrēmajā skrituļslidošanā, ielu basketbolā un ielu dejās. Baltijas mēroga sacensības norisināsies veikbordā, velo polo, skeitbordā, BMX frīstaila un MTB frīstaila dirtos, tostarp arī pirmo reizi MTB duālajā slalomā. Armvrestlingā notiks Latvijas kausa ceturtais posms, kur festivāla laikā noskaidrosies Latvijas čempions. Arī ielu vingrošanā gaidāmas vērienīgas sacensības – Baltijas Open čempionāts ar Spēka diena izaicinājumu. Savukārt velotriālā - Latvijas čempionāta ceturtais posms. «Ghetto Games» ielu florbola, basketbola un futbola turnīros sacentīsies sezonas labākās ranga komandas.

«Ventspils festivāls mums ir šī gada izaicinājums. Tas ir kļuvis vēl starptautiskās, jo ārzemju dalībniekus skaits ir ievērojami audzis. Aicinām visus apmeklēt festivālu, jo šīs 3 dienas būs izaicinājumiem un pozītivām emocojām bagātas. Izturību dalībniekiem, izturību organizatoriem!» par festivālu saka«Ghetto Games» kustības līderis un festivāla organizators Raimonds Elbakjans.

Uz ekstrēmās skrituļslidošanas sacensībām arī šogad pasaules labākos braucējus aicinās pašmāju skrituļslidotājs Nils Jansons.

«Ekstrēmās skrituļslidošanas sacensībās startēs 30 augstas klases ranga dalībnieki, kuri cīnīsies par uzvaru. Sacensības solās būt tiešām augstā līmenī ar augstas klases šovu skatītājiem!»par sacensībāmekstrēmās skrituļslidošanas patrons Nils Jansons.

«BMX frīstaila un ekstrēmās skrituļslidošanas sacensību dalībnieku skaits ar katru gadu pieaug. Šāda mēroga sacensības vēl nebūs redzētas un kaut kas tāds vēl nebūs pieredzēts,» stāsta BMX frīstaila un ekstrēmas skrituļslidošanas straptautisko sacensību organizators Toms Siliņš.

Apmeklētājiem būs iespēja iepazīties arī ar tādiem sporta veidiem, kā galda futbolu, fingerbordiem, longbordiem, Slackline.lv un citiem.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu