Viesus ar lieliskām maltītēm priecēs tādās Latvijas vietās kā Rīga, Liepāja, Sigulda, Mālpils, Dikļi, Mārupe, Ventspils, Jūrmala, Pūre, Skrunda, Rēzekne, Cēsis, Tukums, Daugavpils, Jelgava, Pilsrundāle, Skrīveri, Piņķi un Jaunpils. Katrs festivāla dalībnieks savu unikālo piedāvājumu prezentē savā ēdināšanas uzņēmumā, kur vislabāk ir sajūtama gan īpašā vide, gan viesmīlība, gan šefpavāra, konditora vai bārmeņa talanta pieskāriens. Festivāls aizraus gan tos, kas gatavo, gan tos, kam patīk labi paēst!
«Mūs priecē, ka šogad festivālā kuplā skaitā piedalās Latvijas skaistās muižas un pilis – Skrundas muiža, Mālpils muiža, Jaunmoku pils, Jaunpils pils, Rundāles pils un Dikļu pils. Cilvēki varēs ne tikai nobaudīt īpašos piedāvājumus, bet arī apskatīt Latvijas skaisto arhitektūru. Festivāla dalībnieki ir ieguldījuši lielu darbu, lai sagatavotu jaunas ēdienkartes, turklāt lielākā daļa piedāvās ēdienus no pašmāju sezonālajiem produktiem, tādējādi atbalstot gan vietējos ražotājus, gan piedāvājot maltīti no dabīgiem produktiem,» – stāsta Gastronomijas festivāla projekta vadītājs Māris Briedis.