Foto: Agness Landau kļūst par blondīni un pārceļas uz Itāliju

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Modele Agness Landau, kura iemantoja popularitāti ar dzimuma maiņu, vairākus gadus mitinājās Lietuvā, kur kļuva par pieprasītu modeli un televīzijas šovu dalībnieci; nu ir pārcēlusies dzīvot uz Itāliju un mainījusi matu krāsu.

Foto: Facebook

Agness Landau slavas meklējumos bija ieradusies arī Latvijā, kur apmeklēja pavasarī notiekošo modes nedēļu un tika pieklājīgā veidā izmesta no tās, jo Latvijā sabiedrībā zināmas personas nespēj pieņemt kritiku, kura tiem veltīta.

Foto: facebook.com

Nu Agness ir devusies uz Itāliju, kur piestrādā gan kā modele, gan vienkārši bauda dzīvi, apmeklējot greznus restorānus, labākos klubus, saviesīgus vakarus, iepērkoties dizaineru veikalos, baudot dzīvi, kāda pienākas ikvienai sievietei.

Tāpat par vīriešu izmanību Itālijā skaistule nevar sūdzēties - uz randiņiem viņa dodas gandrīz katru vakaru.

Foto: facebook.com

Agness piedzīvojusi ne tikai dzīvesvietas pārmaiņu, bet arī ieguvusi jaunu matu krāsu, pēc ilgām pārdomām modele nokrāsojusi matus blondus.

«Blonda krāsa ir vēl nebēdnīgāka, gaisīgāka, brīvāka, vēlējos pārmaiņas, izlēmu - ja jau šobrīd mainu dzīvi, tad jāmaina arī matu krāsa. Itālija man ļoti patīk, patīk itāļu vīriešu karstasinīgums, viņiem atkal patīk mans skaistums,» smejas Agness.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu