Aktieris Metjū Perijs stāsta par narkotiku atkarību

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nesen populārajam aktierim, seriāla «Draugi» zvaigznei, palika četrdesmit seši gadi. Tieši savā dzimšanas dienā aktieris sniedza atklātu interviju un pastāstīja, kā gadiem ilgi cīnījies ar narkotiku atkarību.

Aktieris, kurš iemantoja slavu, tēlojot noslēgto un smieklīgo Čendleru seriālā «Draugi», atklāja, ka dzīve nemaz tik viegla viņam nav bijusi, jo kopš popularitātes sasniegšanas viņš cīnās ar narkotisko vielu atkarību.

Perijs ir drošs, ka tas nav reāli, būt atkarīgam no narkotikām un tad, izejot divdesmit astoņu dienu kursu, kļūt brīvam no tām, bet šādas iestādes ir vajadzīgas, lai radītu pāris dienas brīvas no šīm vielām un vēlmi atgriezties dzīvē.

To, ka vēlies dzīvot, var saprast tikai, ja ir skaidra galva, ja tāda nav, tad viss, ko gribi, ir iegūt nākamo devu.

Savu pirmo rehabilitācijas kursu Metjū izgāja jau 1997. gadā, kad pavadīja klīnikā tieši divdesmit astoņas dienas.

Ārstēšana viņu atturēja no vielu lietošanas līdz pat 2001. gadam, kad norāvies no ķēdes un izdzēris divus litrus alkohola dienā un lietojis aptuveni trīsdesmit dažāda veida tabletes.

Nu aktieris pat nespēj iztēloties, ka ko tādu atkārtos, bet, lai nonāktu pie šādas atziņas, jāpaiet laikam, ne tikai divdesmit astoņām dienām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu