Mariana Feitfula: Džimu Morisonu nogalināja mans heroīna dīleris (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Britu dziedātāja Marianna Feitfula ir pārliecināta, ka leģendārās grupas «The Doors» solista Džima Morisona nāvē vainojams viņas bijušais draugs heroīna dīleris Žans de Breteijs, vēsta mūzikas ziņu laikraksts NME.

Intervijā mūzikas žurnālam MOJO dziedātāja apgalvoja, ka Breteijs bijis vainīgs Morisona nāvē, kaut arī tas visdrīzāk notika nejauši.

Feitfula stāstīja, ka viņi abi ar Breteiju ceļoja uz Parīzi, kur tobrīd atradās arī Morisons. Kamēr viņa palika viesnīcā, viņas toreizējais draugs devās ciemos pie Morisona uz viņa dzīvokli. Dziedātāja apgalvoja, ka Breteijs Morisonam ievadījis pārāk lielu heroīna devu, kas mūziķi nogalināja. Protams, traģiskās sekas nebija plānotas, piebilda mūziķe. Morisons nomira 1971.gada 3.jūlijā 27 gadu vecumā.

Tajā pašā intervijā mūziķe runāja arī par pirms dažiem gadiem no alkohola saindēšanās mirušās jaunās dziedātājas Eimijas Vainhausas nāvi. Jaunā popzvaigzne esot baidījusies no Feitfulas, jo mūziķe zinājusi par Vainhausas atkarībām un nevēlējusies, lai viņa kaut ko pārmestu. Feitfula arī izteicās, ka viņa ļoti vēlētos, kaut būtu spējusi Vainhausai palīdzēt.

Šā gada 29.septembrī tiks izdots Feitfulas jaunākais albums «Give My Love To London», kuram dziesmas sarakstījuši tādi slaveni mūziķi kā Austrālijas dziedātājs Niks Keivs, angļu dziedātāja Anna Kalvi un slavenās grupas «Pink Floyd» dalībnieks Rodžers Vaterss. Rudenī Feitfula arī plāno sākt koncertturneju.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu