«Dienas Grāmata» izdod «Rozā kvarca brālības» 2. grāmatu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums/satori

Šomēnes izdevniecībā «Dienas Grāmata» klajā nākusi rakstnieces, arhitektes, cigun instruktores un latviskās dzīvesziņas pētnieces Maritanas Dimsones (1965) jaunā grāmata «Rozā kvarca brālība. Zelta maska», informē izdevēji.

«Rozā kvarca brālības» pirmā grāmata izdota 2013. gadā, tika nominēta Latvijas literatūras gada balvai un ieguva godpilno 1. vietu vecuma grupā 11+ Latvijas Nacionālās bibliotēkas Bērnu žūrijas ikgadējā konkursā.

Rozā kvarca brālības piedzīvojumi turpinās - Jānis, Izabella un Roberts drosmīgi dodas nezināmajā, jo mīklainos apstākļos bojā gājis Zemzemes slepenpolicijas priekšnieks un kāds knauķis, kuram ir aukle, niekojas ar melno maģiju, iegrūžot visus pamatīgā postā. Mūsu trim draugiem šoreiz noderēs ne tikai vecākās māsas Rasas un ērmīgās tantes Kristianas palīdzība - viņi arī paši spēs rīkoties gluži kā apzinīgi pieaugušie un labot savas pārgalvīgās rīcības sekas.

Grāmata izdota «Dienas Grāmatas» literārā projekta «Prāta piedzīvojums» ietvaros, kas tiek īstenots ar AS «Latvijas Gāze» atbalstu.

Grāmatas mākslinieks Jānis Esītis.

Cieto vāku sējums, 400 lpp., izdevniecība «Dienas Grāmata», 2015.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu