Foto: Nils Ušakovs apmeklē vienu no greznākajiem Monako restorāniem!

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Rīgas mērs Nils Ušakovs nejauši iekļuvis kādā portālā «Instagram» ievietotā fotogrāfijā, kurā redzams atrodamies vienā no labākajiem un greznākajiem Monako restorāniem «Sass cafe», tā ir vieta, kur pusdienot izvēlas tādi cilvēki kā Bono, Breds Pits un Andželīna Džolija.

Restorāns «Sass cafe» ir iecienīts restorāns Monako turīgajiem tūristiem, īpašu popularitāti tas iemantoja, kad pagājušajā gadā tur savu dzimšanas dienu svinēja grupas «U2» līderis Bono un svinībās piedalījās plašs pasaules mēroga slavenību zieds.

Foto: Instagram

Restorāns savā greznajā interjerā piedāvā baudīt gan parastus ēdienus, gan jūras veltes, krokodilu gaļu, austeres, kā arī dažādus netipiskus salātus.

Kā savu pusdienošanas vietu ceļojuma laikā tieši «Sass cafe» bija izvēlējies arī Rīgas mērs Nils Ušakovs, kurš fotogrāfijā redzams aiz skaistās, tumšmates, turot rokās savu dēlu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu