Vai Džilindžera jaunā mīla bija iemesls attiecību izbeigšanai ar Elīnu Dzelmi? (36)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Jau iepriekš tika ziņots, ka režisors Dž. Dž. Džilindžers izbeidzis savas piektās attiecības ar aktrisi Elīnu Dzelmi, un pavisam nesen pēc tam sabiedrībā parādījies ar kādu jaunu sievieti Renāti. Žurnālam «Privātā Dzīve» režisora jaunā mīla atklāj, ka izjaukt svešu ģimeni nespētu.

Renāte paskaidro, ka zina, kā jūtas sieviete, kuras mīļoto vīrieti iekāro cita, liekot noprast - šādai pieredzei savulaik esot izgājusi cauri pati.

Lai arī Renāte un Džilindžers tika manīti mīlinoties kopā neilgi pēc režisora attiecību beigām ar aktrisi Elīnu Dzelmi, žurnālam «Privātā Dzīve» Mateiko atklāj, ka viņa tam nav par iemeslu.

Džilindžers ar bijušo mīļoto Elīnu Dzelmi
Džilindžers ar bijušo mīļoto Elīnu Dzelmi Foto: Sejas.lv

«Izjaukt svešu ģimeni nespētu pat tad, ja mīlētu vīrieti līdz pulsa zudumam,» paziņoja Džilindžera jaunā simpātija.

Foto: Sejas.lv

Režisora Dž. Dž. Džilindžera dzīvē ir bijušas diezgan daudz sievietes. No pirmajām attiecībām viņam ir meita Laine, kas pirms pieciem gadiem dāvājusi režisoram mazmeitu Beāti. Otro reizi laulības ostā režisors iestūrējis ar tulkotāju Gunitu Mežuli. Trešā sieva bija rakstniece un «Lilit» redaktore Dace Rukšāne, ceturtā - skaistumkopšanas salona īpašniece Binnija Ārberga, bet piektā - aktrise Elīna Dzelme.

Komentāri (36)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu