Sportiskā atmosfērā aizvadīta gadskārtējā «Martini» ballīte (9)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Baiba Gāliņa

2.augustā naktsklubs «Coyote Fly» savās telpās aicināja ikvienu dzēriena «Martini» vai autosporta fanu. Jo tieši otrais augusts bija «Martini» īpašās gadskārtējās svinības, kurās tiek cildināts dzēriens.

Tuvojoties pasākuma vietai, jau pa gabalu varēja redzēt iespaidīgo sarkano paklāju un pie tā stāvošo sporta automašīnu «Porsche 911», kura pie sevis pulcēja daudzus vīriešus, kuri vēlējās apskatīt automašīnu un apspriest tehniskās iespējas, kamēr sievietes labprāt fotografējās pie īpašās dārgās automašīnas.

Ikviens viesis pie ieejas saņēma trīs žetonus, par kuriem varēja iegūt īpašus «Martini» kokteiļus, kā arī slēgt derības dažādās kategorijās un iegūt vēl vairāk žetonu dzērieniem.

Pazīstamie autosportisti Haralds Šlēgelmilhs un Karlīna Štāla sarīkoja aizraujošus pārbaudījumus pieciem konkursa «Martini Racing» spēles uzvarētājiem, lai noskaidrotu vienu laimīgo, kurš septembrī dosies uz «Formula 1 Grand Prix» izcīņas posmu leģendārajā Monzas trasē Itālijā un ar citu valstu pārstāvjiem sacentīsies par galveno balvu – pasakaino sporta auto «Porsche 911». Beigu beigās uzvaras laurus plūca un uz Itāliju dosies Ervīns Simanovičs.

Pasaulē vadošā vermuta un Itālijas dzirkstošā vīna zīmols «Martini» martā paziņoja, ka sāk ilgstošu sadarbību ar «Formula 1» komandu «Williams». Tādēļ šogad «Martini» pirmās formulas cienītājiem, arī Latvijā, organizē aktivitātes un piedāvā iespēju nokļūt pašā sacīkšu virpulī.

Pasākumu vadīja šarmantais, seksīgais Latvijas aktieris Andris Bulis, kurš lieliski spēja uzkurināt publiku un panākt, ka ikviens ari interesi vēro aktivitātes un tajās iesaistās.

Konkursa dalībniekiem bija ne tikai jāiesaistās sportiskās aktivitātēs, bet arī jāspēj parādīt savu šarmu un drosmi, savācot pēc iespējas vairāk parakstu uz īpašiem baltiem krekliņiem.

Vakara gaitā viesus izklaidēja dažādi muzikāli priekšnesumi, iespēja piedalīties autosacīkšu spēlēs, vērot, kā savā starpā sacenšas Latvijas profesionālākie autobraucēji Haralds Šlēgelmilhs un Karlīna Štāla.

Visa vakara gaitā bija iespējams baudīt dažādas sāļās un saldās uzkodas.

Pasākumu apmeklēja tādi sabiedrībā pazīstami cilvēki kā skaistuma konkursu rīkotāja Liene Skulme, dziedātāja Laura Raila, dejotāju pāris Rihards Mailītis un Viola Abramova-Mailīte.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu