Foto: Apskati Bruklina Bekhema pirmo meiteni! (10)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Kā izrādās, Viktorijas Bekhemas un Deivida Bekhema vecākais dēls Bruklins Bekhems ir tikai piecpadsmit gadus vecs, bet jau satiekas ar meiteni. Par jaunā vīrieša pirmo meiteni ir kļuvusi septiņpadsmit gadus vecā aktrise Hloja Greisa Moretza.

Hloja jau labu laiku ir sapņojusi par tikšanos ar Bruklinu, gluži tāpat kā Bruklins vēlējies iepazīties ar Hloju, jaunieši ir ne tikai viens otra pirmie randiņu partneri, bet arī slepenās iemīlēšanās.

Bruklins Bekhems un Viktorija Bekhema
Bruklins Bekhems un Viktorija Bekhema Foto: TT NYHETSBYRN

Jauno pāri pirms pāris mēnešiem iepazīstināja viņu kopīgie draugi, jaunieši iepatikās viens otram un devās uz pāris randiņiem, lai saprastu, cik spēcīga ir šī patikšana.

Tā kā Bruklins dzīvo Londonā, bet jaunā aktrise Losandželosā, viņiem neizdodas tik bieži satikties, bet jaunieši ik dienu sazvanās, sūta viens otram dažādas ziņas, fotogrāfijas un satiekas, cik bieži vien iespējams.

Faktu, ka Bruklins Bekhems un Hloja Greisa Moretza ir pāris, apstiprina gan Bekhemu, gan Hlojas pārstāvji.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu