Foto: Beidzot ikviens var apskatīt Dženiferas Anistones kāzu kleitu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Gandrīz pēc divām nedēļām kopš lielā notikuma aktrise Dženifera Anistone un viņas mīļotais Džastins Terū publiskojuši pirmo kāzu fotogrāfiju, un tā ir neviena cita, kā Anistones skaistā kāzu kleita.

Kleitu sociālajos tīklos ievietojusi pati Dženifera Anistone, sieviete fotogrāfijā stāv ar muguru pret fotogrāfu, lai labāk redzams plīvurs un kleitas aizmugures daļa.

Foto: Facebook

Zem fotogrāfijas aktrise pierakstījusi – tev pieder mana sirds uz visu dzīvi!

Fani nespēj beigt priecāties par skaisto kāzu kleitu un izsaka aktrisei apsveikumus un nebeidzamus komplimentus par kleitas izvēli.

Šobrīd jaunlaulātie atrodas medusmēnesī un bauda viens otra sabiedrību. Pāris ar jahtu apbraukā Eiropas skaistākās kūrortu salas un bauda sauli.

Beigu beigās izrādās, ka fotogrāfiju aktrises profilā ievietojuši hakeri, ne pati aktrise un atēlā nav redzama viņa, bet apkārtējo komentāru skaits parāda, ka cilvēkus interesē Anistones kāzu tērps.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu