Iepazīsti konkursa «Vecmāmiņa 2014» dalībnieces (27)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Konkurss «Vecmāmiņa 2014» ir sācies, par galveno titulu sacenšas veselas četrpadsmit vecmāmiņas. Kundzes izvēlētas pēc stingriem kritērijiem un visas ir galvenā titula «Vecmāmiņa 2014» cienīgas.

Pirmajās nedēļās konkursa «Vecmāmiņa 2014» dalībnieces mācās skaisti staigāt pa mēli un sevi pasniegt. Daudzām tas sagādā problēmas, jo nav tik viegli atraut mazbērnus no saviem brunčiem un apzināties savu sievišķību, un atkal saskatīt sevī sievieti. Tā ir problēma, sievietēm kļūstot par vecmāmiņām, turpināt sevī joprojām saskatīt sievieti.

Vecmāmiņas lēnām uzplaukst, paliek pašpārliecinātas, un defilē nodarbībās jau atskan smiekli, un ikviena no vecmāmiņām vēlas būt pirmā, kura defilē pasniedzējiem, dejotāju pārim Rihardam Mailītim un Violai Abramovai-Mailītei demonstrēs savu staigāšanas prasmi.

Tā kā 2.februārī Vecrīgā notiks liels rokenrola pasākums, vecmāmiņām bija jāiemācās dejot rokenrols, lai spētu uzstāties un pirmo reizi prezentēt sevi lielam cilvēku pūlim, ne tikai žūrijas komisijai.

Rokenrols ir deja, kura aizrauj ikvienu, tāpēc arī pēc mēģinājuma beigām daudzas vecmāmiņas nesteidzās pārģērbties, bet vēl turpināja dejot un priecāties par dzīvi.

Dejošanas nodarbība noslēdzās ar pusdienām, un vēlāk sekoja došanās uz semināru, kurš mācīja vecmāmiņām iepazīt sevi un novērtēt mīlestības atjaunojošo spēku. To visu var izdarīt, izmantojot dziedināšanas sistēmu «hooponopono», kura radusies Havaju salās.

Žūrija vērtēja vecmāmiņu defilē prasmi, dejotprieku, interesi par semināru un vēlmi sevi pilnveidot.

Konkursa «Vecmāmiņa 2014» dalībnieces priecājas par doto iespēju pilnveidoties un par to saka lielu paldies pasākuma patronesei Elitai Drākei.

Komentāri (27)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu