Jaunās grupas aicina pieteikt dalību konkursam par uzstāšanos 1.septembrī

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Uldis Krusts

1. septembrī Spīķeru kvartālā norisināsies lielākie un aizraujošākie Zinību dienas svētki Rīgā, aicinot visus Rīgas skolēnus un studentus kopīgi nosvinēt jaunā mācību gada sākumu. Pasākuma programmā no plkst. 17 līdz plkst. 19 norisināsies arī jauno mūzikas grupu koncerts, kuram pieteikties aicinātas visas ieinteresētās jaunās mūzikas apvienības.

Uzsākot jauno mācību gadu, ikviens skolēns un students 1. septembrī būs laipni gaidīts uz lielākajiem Zinību dienas svētkiem Rīgā, Spīķeru kvartāla laukumā, Maskavas ielā 8. No plkst.15 līdz plkst. 20 apmeklētāji būs aicināti piedalīties dažādās aktīvās un atraktīvās radošajās darbnīcās, savukārt no pl.17 līdz plkst. 19 apmeklētājiem tiks piedāvātas īpašas muzikālas performances no jaunajām mūzikas grupām. Pasākumu noslēgs jauniešu iemīļotu skatuves mākslinieku uzstāšanās - no plkst. 19:00 līdz plkst. 22:00 pulcējot uz skatuves rīmju meistaru «Edavārdi», jauno dziedātāju «MNTHA» un populāro pašmāju grupu «MUSIQQ».

Jauno grupu koncerta mērķis ir palīdzēt attīstīt jauno mūziķu uzstāšanās prasmes un uzstāšanās kultūru, kā arī nodrošināt platformu jaunajiem mūziķiem, kur demonstrēt savi plašākai auditorijai.

Mūzikas grupas, kuras vēlas pieteikt dalību performancei Zinību dienas svētkos, aicinātas sūtīt pieteikumu uz mūzika@spikeri.lv, ietverot nelielu grupas aprakstu un vismaz vienas dziesmas mp3 ierakstu, līdz 20.augustam. Koncertam apstiprinātās grupas tiks paziņotas www.spikeri.lv pēc 24.augusta. Koncertā 1.septembrī, katrai grupai tiks dots 20 min. uzstāšanās laiks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu