Rīgas svētku pasākumi plaši apmeklēti

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Šodien notiekošie Rīgas svētku pasākumi ir plaši apmeklēti, sacīja Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta sabiedrisko attiecību vadītāja Indra Vilde.

Kā sacīja Vilde, pasākumos, ko līdz šim nācies apmeklēt klātienē, ir ļoti daudz apmeklētāju, ko var skaidrot ar labo laiku.

Tāpat Vilde norāda, ka šodienas pasākumi ir tikai nesen sākušies un lielākais cilvēku pieplūdums gaidāms uz vakara pasākumiem, piemēram, koncertu.

Kā ziņots, šodien, Rīgas svētku otrajā dienā, notiek dažādi kultūras un aktīvās atpūtas pasākumi.

Līdz 21.30 Ķīpsalas izstāžu centrā notiek starptautiskais florbola turnīrs «Unihoc Riga Cup 2015», bet līdz 20 Ķīpsalas pludmalē - Rīgas kausa izcīņa pludmales cīņā senioriem. Līdz plkst.17 pludmales sporta centrā «Brazīlija», Jūrkalnes ielā 100, notiks starptautiskas sacensības pludmales sēdvolejbolā, bet no plkst.10 līdz 18 Lucavsalas atpūtas zonā notiks «Lucavsalas kauss» pludmales volejbolā.

Līdz plkst.18 Rīgas Kultūras centrā «Iļģuciems», Lidoņu ielā 27, k-2, notiks starptautiskā tekstilmozaīkas izstāde «Rīgas vasara», bet līdz 16 Latvijas Kara muzejā, Smilšu ielā 20, notiks starptautiskā stenda modeļu izstāde «Golden Model 2015». Doma laukumā līdz pat pusnaktij būs apskatāms vikingu kuģis «Indriķis». Savukārt līdz 19 Jēkaba laukumā ar amatniecības tirdziņiem norisināsies «Latgales dienas».

Esplanādē līdz plkst.22 notiks pasākums «Laima - saldākā Rīgas iemītniece».

Lucavsalas dienvidu daļā līdz plkst.16 norisināsies bērnu svētki «Lucavsalas mazais stiprinieks», bet līdz plkst.16 Konventa sētā būs porcelāna apgleznošanas darbnīca «Zīmes ūdenī», savukārt līdz plkst.18 Vērmanes dārzā būs pasākums visai ģimenei «Rīgas dārgumi».

Līdz plkst.21 Vecrīgā, Bastejkalnā un Berga bazārā notiks Ielu mūzikas diena, savukārt Kultūras pils «Ziemeļblāzma» parkā un pils Lielajā zālē, Ziemeļblāzmas ielā 36, šajā laikā norisināsies koncerts «Augusta Dombrovska Miera osta».

Dienas garumā 11.novembra krastmalā norisināsies pasākums «Labdien, Rīga!», bet līdz 20 uz «Origo Summer Stage» skatuves, Stacijas laukumā 2, notiks koncertu cikls «Dziesmu tilti no sirds uz sirdi».

11.novembra krastmalā visu dienu norisināsies amatnieku tirgus «Rīgas osta laiku lokos».

Savukārt pie Latvijas Nacionālās operas notiks diennakts basketbola turnīrs «Krastu mačs».

No plkst.16 līdz 22 Mazajā ģildē, Amatu ielā 5, norisināsies «Rīga spēlē teātri 2015».

Savukārt plkst.21 sāksies Rīgas svētku lielkoncerts «Rīgas sirds» un plkst.23 kā ikgadējā svētku kulminācija gaidāma uguņošana.

Informācija par visiem Rīgas svētku pasākumiem šodien un rīt pieejama tiešsaistē «rigassvetki.lv», sociālajos tīklos un informācijas centros, kas izvietoti pa visu pilsētu.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

    Nepalaid garām!

    Uz augšu