Foto: Basketbolista Jāņa Blūma sieva un meitiņa pasākumus apmeklē vienādos tērpos

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

Latvijas basketbola valstsvienības spēlētāji Jānis Blūms, Dairis Bertāns, Mārtiņš Meiers, Dāvis Rozītis un Mareks Mejeris fanu ielenkumā tirdzniecības centrā «Spice» atklāja Latvijas komandas oficiālo fanu zonu. Prāva līdzjutēju pūļa iedrošināti, basketbolisti arī mēģināja ienest jaunas vēsmas fanu apģērbu modē, saģērbjot manekenus tā, kā, viņuprāt, vajadzētu izskatīties īstenam Latvijas basketbola karsējam Eiropas basketbola čempionāta laikā.

Basketbola zvaigznes uz īpašās fanu zonas atklāšanas pasākumu ieradās kopā ar otrajām pusītēm, lai parādītu, ka viņus pirms spēlēm stiprina, morāli atbalsta un uzmundrina viņu lieliskās dāmas.

Īpaši izcēlās basketbolista Jāņa Blūma kundze un meitiņa, kuras ieradās uz paskumu pilnīgi vienādās, speciāli saskaņotas kleitiņās, lai izrādītu ģimenes spēku un atbalstu.

Dāmas kleitiņu izvēlē priekšroku bija devušas tumši zaļai krāsai, kura izcēla gan mātes, gan meitas blondās matu cirtas.

Basketbolists visu laiku turējās kopā ar savām dāmām, parādot ikvienam, cik viņam nozīmīga ģimene.

Citu basketbolistu kundzes bija ieradušās vasarai piemērotos tērpos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu