Foto: Aktrise Naija Rivera pēdējos grūtniecības mēnešos fotografējas kaila

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Aktrise Naija Rivera kļuva populāra, pateicoties seriālam «Glee» un skandāliem, kuri izrietēja no viņas smagā rakstura. Naija ir pirmdzimtā gaidībās un vēl pirms dzemdībām steidz fotografēties kaila izdevumam «Yahoo Style».

Par to, kā viņa rūpēsies par sevi pēc dzemdībām: Naijai ir izveidots plāns, kuru viņa ievēro visu grūtniecības laiku, tajā ir gan fiziskās aktivitātes, gan pareiza ēšana. Tāpat sieviete pēc dzemdībām plāno doties pie friziera un tikt pie jaunas frizūras, jo ierastie garie mati viņai apnikuši. Aktrise nolēmusi katru dienu svīst sporta zālē, lai atgūtu figūru. Grūtniecības laikā Naija ikdienā neizmanto kosmētiku, jo neredz tam jēgu, bet gaida mirkli, kad bērniņš būs piedzimis, un viņa atgriezīsies pie sava kosmētikas maciņa.

Foto: Instagram

Ēšana grūtniecības laikā: aktrisei ir jābūt drošai, ka bērns saņem visu, kas viņam nepieciešams. Aktrise nenoliedz, ka reizēm ēd neveselīgas lietas, bet nespēj neko sev padarīt, ēdiens ir viņas mazais grēciņš grūtniecības laikā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu