Pugačovas balvas ieguvēja Monika Linkīte nerunā par politiku (16)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Katerīna Korss

«Jaunā viļņa» dalībniece, Lietuvas pārstāve Monika Linkīte priecājas, ka viņai bija iespēja piedalīties konkursā «Jaunais vilnis» par spīti visam, ko runā vai domā cilvēki. Jaunajai dziedātājai tā bija lieliska pieredze, izaugsme, un par to viņa saka paldies.

«Esmu ļoti laimīga, ka man bija iespēja piedalīties konkursā «Jaunais vilnis», tas bija lielisks laiks manā dzīvē. Vēlos pateikt lielu paldies savai ģimenei, maniem menedžeriem, draugiem, jo viņi visu laiku ir man ticējuši,» sarunā ar dzīves stila portālu «Sejas» atklāj Monika.

Lielu paldies dziedātāja vēlas pateikt Aleksandram Revzinam par daudziem labajiem padomiem mēģinājumu procesā, kuru dēļ ikviens dalībnieks ātri un ļoti īsā laikā izauga par mākslinieku.

«Konkurss man deva iespēju uzstāties lielas auditorijas priekšā, un, protams, Allas Pugačovas vārdi, kurus viņa veltīja man. Tas viss ir tik lieliski, ka joprojām nezinu, kā raksturot to, kā es jūtos,» priecājas Monika.

Foto: Katerīna Korss

Monika nespēj beigt priecāties, ka šī pasaulē slavenā dziedātāja, zvaigzne, lieliskā persona, pamanīja viņu un izvēlējās par savu uzvarētāju.

«Vēl nezinu, kur tērēšu savus divdesmit tūkstošus, zinu tikai, ka iztērēšu tos, lai radītu ko jaunu mūzikā. Šobrīd plānoju ierakstīt jaunu dziesmu lietuviešu valodā. Es ļoti mīlu savu valsti un pagaidām nedomāju par citām valstīm,» smejas Monika.

Izdzirdot jautājumu, vai viņas paziņas un draugi nenosoda meiteni, ka viņa piedalās konkursā, kuru rīko Krievijas šovbiznesa zvaigznes, Monika atbild, ka par politiku nerunā, jo gluži vienkārši viņu tā neinteresē.

Foto: Katerīna Korss

«Ja kāds uzskata, ka būtu labāk, ja es nebūtu piedalījusies, mani tas īpaši neskar, jo es mīlu tos cilvēkus, kuri piedalījās, mani īpaši neinteresē, viņi bija latvieši, krievi, lietuvieši vai amerikāņi,» nobeidz Monika.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu