Foto: Grupas «ElektroFolk» soliste Iveta Baumane iejūtas «PinUp» meitenes ādā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

7.-8. augustā atpūtas kompleksā «Turbas», Ikšķiles novadā, norisinājās festivāls «RockUp». Festivāls ir kā laika mašīna, kas liks atcerēties, kā ASV no blūza radās «Rockabilly». Kā tas bija, kad dzīvespriecīgu jauniešu pūļi piepildīja deju zāles ar dinamisko rokenrola skanējumu! Laiku, kad jaunie vīrieši aplidoja dzīvespriecīgas jaunas sievietes spilgti krāsotām lūpām, elegantām frizūrām un koķeti atkailinātiem pleciem. Arī grupas «ElektroFolk» soliste Iveta Baumane apmeklēja festivālu un iejutās «PinUp» meitenes ādā.

Foto: Facebook

Uz festivālu Ivetu doties uzaicināja bērnības dienu draudzene, ar kuru viņa sen nebija tikusies, un tas kalpoja kā papildu dzinulis doties uz šo īpašo pasākumu.

Dziedātāja uz pasākumu nedevās uzstāties, bet vienkārši lieliski pavadīt laiku, kā arī dzirdēt grupas «Colt» uzstāšanos.

Foto: personīgais arhīvs

«Faktu, ka pasākumā ir īpaši jāģērbjas, uzzināju dienu pirms festivāla. Ātri sameklēju kleitu, internetā paskatījos, kāds tajā laika posmā bija grims, matu sakārtojums, un mēģināju pēc iespējas līdzīgāk sapucēties. Ceru, man izdevās,» smejas Iveta.

Foto: personīgais arhīvs

Pēc iejušanās «PinUp» meitenes tēlā Iveta var pateikt, ka viņai ļoti patīk šis stiliņš, viņa jutās īpaša, sievišķīga un labprāt ko no stilistikas ieviestu ikdienas garderobē.

Foto: facebook.com

«Ejot uz pasākumiem, vienmēr ievēroju tajos noteikto ģērbšanās stilu, man patīk iejusties dažādos tēlos un pamēģināt ko jaunu. No «PinUp» stiliņa man ļoti patīk spilgtais grims un frizūras,» atklāj Iveta.

Ikdienā Iveta ģērbjas sportiski, jo tā jūtas ērti, bet tajā pašā laikā viņai patīk pucēties un uzvilkt kleitiņas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu