Ogres estrādē festivāls «Cojs ir dzīvs»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

8. augustā plkst.18.30 Ogres estrādē norisināsies festivāls «Cojs ir dzīvs», informēja festivāla organizatoru pārstāvis Ļevs Berezins.

Uz skatuves kāps grupas «Up - Sent» un «Cement» no Latvijas, kā arī krievu grupas «Igry», «KNIAzz», «Tehnologia», «Radiolife», «F.P.G.», «Thomas band» un «Alisa». Festivālā uzstāsies arī Vjačeslavs Butusovs un grupa «Ju-piter», kā arī «Zemfira», kura izpildīs vairākas Viktora Coja dziesmas.

Vakara vadītājs būs pastāvīgais Ļeņingradas roka kluba prezidents Nikolajs Mihailovs.

Festivāls «Cojs ir dzīvs» notiek, pieminot 1990.gada 15.augustu, kad plkst.12.28 mūzikas pasaule traģiski zaudēja leģendāru krievvalodīgās telpas personību. Latvijā, pie Tukuma, šosejas Sloka-Talsi 35.kilometrā, autokatastrofā gāja bojā Cojs.

Kā stāstīja Berezins, Cojs bija pārmaiņu simbols, muzikants viesa cerības uz drīzām pārmaiņām un laikam jau tas ir simboliski, ka viņš gāja bojā tagad jau citā valstī, bet viņa un visu mīlētā valstī, un šī valsts ne tikai atceras, bet arī mīl un dzied viņa dziesmas.

Biļetes pieejamas visās «Biļešu servisa» kasēs.

Viktors Cojs
Viktors Cojs Foto: Publicitātes foto

www.rigafest.com

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu