Timurs Rodrigezs priekšroku dod dzīvajai skaņai, ne fonogrammai (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Kā pastāstīja dziedātājs un komiķis Timurs Rodrigezs, dziedāšana viņam ir daudz būtiskāka par jokošanu, tieši šobrīd. Tāpēc viņš aizgājis no populārā «Comedy club» un pievērsies mūziķa karjeras attīstībai.

Dziedātājs Timurs Rodrigezs ir izlēmis pareizi, jo viņa dziesma «Лучше не будет» (Labāk būt nevar), kuru viņš izdeva jau 2011.gadā, joprojām ir viena no viņa populārākajām dziesmām un tiek pieprasīta koncertos, un, ja jau pirmās dziesmas joprojām tiek pieprasītas un tā notiek ar ikvienu jaunu hitu, izvēle ir pareiza. Timurs Jūrmalā nav ieradies, lai atpūstos, bet gan lai strādātu, jo, beidzoties «Jaunajam vilnim», mākslinieks turpinās strādāt ar «Comedy club», kura ietvaros viņam būs savas, neatkarīgas uzstāšanās.

No darba mākslinieks nebaidās, bet darba dēļ nākas daudz dažādu lietu upurēt, arī Igora Krutoja dzimšanas dienas apmeklējumu.

Neskatoties uz to, ka daudzi Krievijā populāri mākslinieki dzied, izmantojot pilno fonogrammu, Rodrigezs nav fonogrammu atbalstītājs, viņš priekšroku vienmēr dod darbam ar dzīvo skaņu.

Izrādās, tieši Rodrigezs būs tas mākslinieks, kurš uzstāsies kopā ar mūsu pašu vietējo Stasu Šurinu. Timurs ir ļoti laimīgs par šādu iespēju un ļoti gaida mirkli, kad viņi kopā dziedās.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu