Džesiku Albu apsūdz nekvalitatīvas kosmētikas pārdošanā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise Džesika Alba nebeidz atkārtot, ka viņas uzņēmums «The honest company» ražo tikai augstas kvalitātes kosmētiku. Par spīti tam, ne visi pircēji ir gatavi piekrist aktrises apgalvojumam. Vienlaicīgi vairāki cilvēki izteikuši žēlabas par aktrises piedāvāto produkciju, tieši pretiedeguma krēmiem.

Par spīti tam, ka cilvēkiem ir ārstu atzinumi, ka apdegumi notikuši tādēļ, ka pretiedeguma krēms nav pildījis savas funkcijas, aktrises pārstāvētais uzņēmums nav gatavs uzņemties vainu.

Kompānija teica savā paziņojumā, ka vienmēr cenšas izgatavot labus un drošus produktus un ikviens produkts tiek pārbaudīts, pirms ieņem savu vietu veikalu plauktos.

Tāpat aktrisei būtiskas ir pircēju domas un atsauksmes, bet viņa neuzskata, ka cilvēki saulē ir apdeguši viņas produkcijas dēļ, jo tā ir pārbaudīta, turklāt viņa pati to lieto un neapdeg.

Klienti ir iesūdzējuši kompāniju tiesā; ja aktrise zaudēs tiesas prāvā, viņai klientiem būs jāizmaksā paprāvas naudas summas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu