Holivudas slavenības runā par plastisko ķirurģiju

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Skaidrs, ka nevienam nav tik grūta dzīve kā slavenībām – nepārtraukti atrasties uzmanības centrā nav nekāda joka lieta, tāpēc ir tikai saprotami, ka novecot un «palaisties» nav brīv! «Health.com» apkopojis Holivudas drosminieču atklāsmes par plastisko ķirurģiju un citām mūžīgās jaunības uzturēšanas metodēm.

Foto: Reuters/Scanpix

Igija Azīlija: «Es kaut ko izmainīju – pirms četriem mēnešiem tiku pie lielākām krūtīm! Par to biju domājusi visu savu mūžu.»

Ešlija Tisdeila: «Es to nedarīju tāpēc, ka ticētu plastiskajai ķirurģijai. To darīju savas veselības dēļ. Es burtiski nevarēju izelpot pa labo nāsi. Gribu, lai mani fani zina patiesību. Neizlikšos, ka neko neesmu darījusi. Gribu būt godīga, jo mani fani man nozīmē visu.»

Džūlija Robertsa: «Vienreiz izmēģināju botoksa injekcijas, un pāris mēnešus man konstanti bija pārsteigta sejas izteiksme. Es neizskatījos jauki. Man šķiet, ka maniem trim bērniem būtu jāzina, kā attiecīgajā brīdī jūtos. Tas ir svarīgi.»

Foto: Reuters/Scanpix

Merila Strīpa: «Kad cilvēkiem redzu ķirurģiskus «uzlabojumus», tie manā gadījumā darbojas kā traucēklis. Tas ir kā karogs, kas aizsedz skatu. Manuprāt, aktierim tas ir kā nēsāt plīvuru – un tā nav laba lieta.»

Drū Berimora: «Doma par to, ka es varētu neizskatīties pati pēc sevis, mani biedē. Man šķiet, ka personas raksturs ir tas, kas ir interesants.»

Foto: Reuters/Scanpix

Daiena Kītone: «Neesmu neko darījusi, bet tas nenozīmē, ka nedarīšu. Lai gan šobrīd to ir grūti iedomāties. Mana māte nekad «neuzlaboja» savu seju. Tai pašā laikā skatos uz saviem laikabiedriem. Redzu ļoti labu darbu. Redzu ļoti sliktu darbu. Es tikai neesmu droša, ka gribu iesaistīties. Taču esmu bezgala priecīga, ka kino eksistē gaismas un fotogrāfijā – uzlabošanas iespēja.»

Halle Berija: «Kad tu redzi, ka visi apkārt to dara, piezogas tie brīži, kad sāc domāt pie sevis: «Vai man ir jādara tas pats, lai izdzīvotu šajā biznesā?» Nemelošu jums un neteikšu, ka es par to nedomāju, jo kāds man to regulāri iesaka. «Zini, būtu daudz labāk, ja tu nedaudz pielabotu te un paceltu šo.» Tas ir gandrīz kā narkotikas, uz kurām cilvēki cenšas tevi uzsēdināt.»

Sofija Vergara: «Kāpēc ne? Nedomāju tagad, bet varbūt tad, kad man būs 50, es gribēšu likvidēt maisiņus zem acīm. Redzēs, kas man būs nepieciešams, bet nesaku nē!»

Gvineta Paltrova: «Šķiet, ka esmu izmēģinājusi visu. Man būtu bail gulties zem naža, taču parunājiet ar mani, kad man būs 50. Es pamēģināšu jebko! Izņemot botoksu. Botoksu nē, jo es izskatījos traka.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu