Kad kādā pārtraukumā Žaklīna Cinovska devās ārā, pie Zviedru vārtiem nodoties vakaram un telefonsarunai, iztraucēta šajā nodarbē, viņa nedusmojās, bet padalījās vērīgumā: atsevišķus «KG Group» produktus viņa jau manījusi dažu veikalu plauktos.
Jānis Vaišļa dalījās savu ceļojumu laikā Okeānijā noskatītā gaļas pagatavošanas metodē, kuru parasti izmanto veselas cūkas pagatavošanai, bet tā lieliski noder arī tītara vai vistas izcepšanai «lauka apstākļos»: veselu vistu ievīsta palmu lapās, ieliek bedrē un virsū saliek akmeņus. Tad virs krāvuma sakur uguni un ļauj karstajiem akmeņiem sildīt cepeti. Viss noslēpums ir lēnā un ilgā gatavošanā, kurā produkts padodas īpaši sulīgs un mīksts.
Egila Zariņa iecienītā vista parasti tiek gatavota cepeškrāsnī:
Vistu ierīvē ar saspiestiem ķiplokiem un medu, šeit ļoti labi iederoties arī sinepes. Vēl Egils Zariņš iecienījis jogurta marinādi, bet īpašu efektu viņš māk panākt, vistai pievienojot biešu sulu, kas maina ēdiena krāsu uz sulīgi sarkanu, šis vizuālais triks ietekmējot arī garšas nianses.
Vakara galvenais notikums bija Ruslana Bolgova četru ēdienu vakariņas, ko ievadīja īsa produktu un to priekšrocību prezentācija. Kā pirmais ēdiens tika pasniegta makaronu zupa Āzijas gaumē, kura tapa no «KG Group» ātri pagatavojamo nūdeļu paciņām «Dorea», kuru sastāvā nav nekādu konservantu un garšas pastiprinātāju.
Zupas dekors bija saistīts ar viesus uzjautrinoša konkursa jautājumu, proti: kādi ziedi bija šajā zupā? Pareizā atbilde bija – tulpes, jo patiešām zupa tika pasniegta ar vistas spārniņa tulpīti, kas ir vēl viens no īpašajiem «KG Group» produktu jaunumiem.