Duets Liera Štein un Alekss Silvērs prezentē savu jauno, romantisko videoklipu (25)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

17. jūlijā kultūras bārā «Sapņi un Kokteiļi» notika pašmāju dziedātāju Aleksa Silvēra un Lieras Štein jaunā singla «Tev» pirmatskaņošana, kā arī dziesmas videoklipa prezentācija. Jaunais singls ir romantisks, lēns, lirisks, pilnībā pretstats visiem līdz šim prezentētajiem dueta skaņdarbiem.

17.jūlija vakarā viesi straumēm plūda uz kultūras bāru «Sapņi un Kokteiļi», lai redzētu dueta Alekss Silvērs un Liera Štein jauno videoklipu ar nosaukumu «Tev».

Duets sagaidīja viesus pie ieejas, visus sveicināja, apskāva, veltīja pāris vārdus, radot cilvēkiem prieku un sajūtu, ka viņus gaida.

Vakaru atklāja dziedātāja Katy Tindemark, kura sveica duetu Liera Štein un Alekss Silvērs ar sevis uzrakstīto dziesmu «Tu esi cerība». Vēlāk viesus priecēja arī grupas «CanZone» dalībnieki, kurus tuvāk pazīstam kā dziedošo Milleru-Balandīnu ģimeni, kuri aizrāva viesus ar savu atraktivitāti un oriģinalitāti.

Īpaši izcēlās vakara vadītājs Nauris Rolavs, kurš ne tikai lieliski novadīja pasākumu, neļaujot viesiem garlaikoties, bet arī nodziedāja āriju no operas. Ārija ikvienam viesim bija pārsteigums, daži to uzņēma ar aplausiem, bet daži ar vieglu smīnu.

Sekoja dažādi konkursi, kuros varēja izcīnīt vērtīgas balvas, konkursu pamatdoma bija parādīt savu zīmēšanas talantu. Neiztikt, protams, bez loterijas, kurā bija iespējams izlozēt dāvanu kartes, stilista pakalpojumus un pat kuponu intervijai.

Pēc visām atrakcijām sekoja vakara galvenā daļa - videoklipa skatīšanās un dueta Liera Štein un Alekss Silvērs uzstāšanās.

Mūzikas video sižets atspoguļo dziesmas vārdus – stāstu par divu cilvēku jūtām un mīlestību. Videoklipam ir interesants scenārijs, kurš ļauj skatītājiem izjust un izdzīvot dziesmu kopā ar izpildītājiem no sākuma līdz beigām.

Klips tika uzfilmēts trīs dienu laikā vairākās vietās. Vietu maiņa skatītājam neļauj nogurt no videoklipa, nepārtraukti notiek kas jauns un ir interesanti vērot.

Pēc mākslinieku uzstāšanās, kurā viņi pārsteidza publiku ar dziesmas «Tev» remiksu, sekoja vakara neoficiālā daļa, kurā viesi sauca tostus ar bārmeņu veidoto īpašo punšu, baudīja augļus un fotografējās pie dueta izveidotās foto sienas.

Mākslinieki saņēma daudz ziedus, laba vēlējumus, skūpstus un pat milzīgu šampanieša pudeli, kura tika iztukšota turpat uz vietas.

Duets prot radīt un svinēt svētkus, klipa prezentācija tika svinēta līdz pat sešiem rītā.

Komentāri (25)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu