Rūjienā sāksies pilsētas svētki «Sapņo un dari - tu vari!»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

No šodienas līdz svētdienai, 2.augustam, notiks Rūjienas pilsētas svētki «Sapņo un dari - tu vari!».

Pilsētas svētki sākies šodien, kad plkst.20 Rūjienas kultūras namā notiks sporta deju kluba «Evita» koncerts.

Rīt, 31.jūlijā, no plkst.10 līdz 13.30 Viestura laukumā notiks sporta spēles «E+», atrakcijas jauniešiem, kā arī dīdžeju konkurss. No plkst.10 Viestura laukumā notiks arī pludmales volejbola sacensības, savukārt no plkst.14.30 līdz 17 - radošās darbnīcas «E+», kā arī turpināsies atrakcijas jauniešiem.

Plkst.18 no Sv.Bērtuļa baznīcas līdz pilsētas centram notiks svētku gājiens, kam centra laukumā plkst.19 sekos svētku atklāšana un Rūjienas kultūras nama amatierkolektīvu un viesu koncerts. Plkst.21.30 Rūjienas kultūras nama foajē notiks biedrības «Mirkļu foto fabrika» fotogrāfu radošo fotogrāfiju «Savējie» izstādes atklāšana.

Rītdienas noslēgumā centra laukumā plkst.23 notiks balle kopā ar grupu «Kolibri», savukārt tautskolā tajā pašā laikā tiks organizēts nakts kino ar groziņiem. Pasākuma laikā būs iespēja vērot filmas no Rūjienas televīzijas kinoarhīva, kā arī filmu «Mazpilsēta».

Sestdien, 1.augustā, no plkst.9 pilsētas centrā būs piepūšamās atrakcijas bērniem, vizināšanās ar zirgu, seju apgleznošana, figūru veidošana no modelēšanas baloniem un foto stūris. Tajā pašā laikā Rīgas ielā, starp Kalna skvēru un Laika skvēru, notiks mākslinieku un amatnieku gadatirgus, kā arī amatu prasmju darbnīcas.

No plkst.9.30 centra laukumā notiks «Rūjienas kausa izcīņas regbijā» sacensību atklāšana un dalībnieku parāde. Savukārt sacensības no plkst.10 notiks pilsētas stadionā.

No plkst.10 līdz 17 Viestura laukumā būs iespēja piedalīties sporta spēlēs «E+», atrakcijās bērniem, kā arī dīdžeju konkursā. No plkst.10.30 bāra «Trīs draugi» vasaras dārzā notiks Limbažu mākslinieku grupas darbu izstādes atklāšana.

No plkst.11 līdz 19 Sv.Bērtuļa baznīcā būs iespēja vērot fotoizstādi «Mana baznīca manā pilsētā».

Plkst.11 centra laukumā būs iespēja vērot koncertprogrammu bērniem, kurā piedalīsies Rūjienas bērnudārza «Vārpiņa» bērni, Rūjienas kultūras nama bērnu popgrupas, Rūjienas vidusskolas bērnu deju kolektīvi, kā arī viesu kolektīvi no Pleskavas. Plkst.13.30 Rīgas ielā pie Laika skvēra būs iespēja vērot ekstrēmo velo šovu «Greentrials Bike Tour 2015».

Plkst.14 Rūjienas izstāžu zālē tiks atklāta Grimmu dzimtai veltīta izstāde. Savukārt plkst.15 centra laukumā būs iespēja vērot komēdiju «Traks numurs» Rūjienas kultūras nama amatierteātra izpildījumā.

Sv.Bērtuļa baznīcā plkst.17 notiks Valmieras kultūras centra sieviešu kora «Jumara» koncerts, savukārt centra laukumā plkst.20 notiks Rīgas Zelta kora koncerts.

Dienas noslēgumā tautskolas pagalmā plkst.22 būs iespēja redzēt multimediju šovu «Baltās sienas krāsas», bet tajā pašā laikā centra laukumā notiks svētku balle, kurā spēlēs grupa «Tālbraucēji».

Svētku noslēdzošajā dienā, 2.augustā, plkst.11 pilsētas stadionā notiks sacensības jātnieku sportā «Rūjas kauss 2015». Plkst.10 Sv.Bērtuļa baznīcā notiks dievkalpojums, savukārt no plkst.12 sāksies kapu svētki.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu