Sabiedrības dāmas defilē īpašā modes skatē (37)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Baiba Gāliņa

Kokteiļu bārā «Martini`s» norisinājās zīmola «Caprici store» vasaras kolekcijas modes skate. Skatē apģērbu demonstrēja pazīstamākās Rīgas sabiedrības dāmas.

Par spīti tam, ka kokteiļu bārs atrodas netālu no Jūrmalas šosejas un to ir grūti atrast, viesi pēc aptuveni stundas meklēšanas straumēm plūda uz modes zīmola rīkoto skati.

Viesi smejoties devās iekšā pasākumā un ikvienam stāstīja, ka nokļūšana pasākumā līdzinājās orientēšanās sacensībām.

Bāra īpašniece Nadežda Povare sagaidīja ikvienu viesi ar smaidu un pati personīgi piedāvāja pledus, jo pasākums notika uz terases un, par spīti siltajam laikam, bija viesi, kuriem sala.

Modes skates «mēle» bija kā sarkanais paklājs, kurš tika izklāts pa visu restorānu, lai sabiedrības dāmas vieglāk un ar pienākošos cieņu varētu demonstrēt tērpus un pašas sevi.

Modes skatē piedalījās modes blogere un veikala «Eclat» īpašniece Alīna Kellere, pasākumu organizatore Jeļena Tonova, modeļu aģentūras «Fresh look» īpašniece Kristīne Daškova, pasākumu vadītāja un modes žurnāliste Kristīne Gnatjuka un portāla «Brunch.lv» redaktore Jevgēnija Šafraneka.

Par labu fona mūziku rūpējās dīdžejs Hipp, kuru laiku pa laikam nomainīja un muzikālus priekšnesumus sniedza dziedātāja Kamilla.

Pasākuma vadītāju ādās iejutās dejotājs Deniss Tumakovs un pasākumu vadītāja Jogita Pūpola, kuri ar savu enerģiju, pozitīvismu piepildīja visu terasi ar prieku un smaidiem.

Vakars bija īpašs arī rotu dizainerei Ilzei Sildarei, kura debitēja ar savu jauno rotaslietu kolekciju. Kolekcijas izgatavošanā izmantoti īsti pusdārgakmeņi, «Swarovski» kristāli, pērles, kažokādas, dabīgs zīds un pat franču mežģīnes. Rotaslietas lieliski sasaucās ar tērpu kolekciju.

Pasākuma beigās ikviens viesis tika pie balona, kuru vēlāk palaida gaisā, lai iezīmētu Latvijas vasaras sākumu. Par baloniem īpaši priecājās dziedātājas Katy Tindemark mazā meitiņa Elizabete, kura savu balonu nepalaida gaisā, bet gan paņēma uz mājām, lai spēlētos.

Komentāri (37)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu