Dikļu pils Dārza svētki

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Dikļu pils ielūdz uz ikgadējiem pils Dārza svētkiem, kas šovasar notiks 2.augustā. Pasākumu tradicionāli atklās Dikļu pūtēju orķestris, uzstāsies TDA «Gauja» un vēl vairāki pašdarbības kolektīvi. Dārza svētku turpinājumā ar jautrām melodijām priecēs atraktīvais MC Orķestris, Vineta Elksne un Karīna Tropa.

Savukārt svētku kulminācijā notiks tautā iemīļotu melodiju kopdziedāšana, kad vairāki vokālie ansambļi kopā ar Nacionālā teātra aktrisi Mariju Bērziņu un Dārza svētku apmeklētājiem varēs vienoties kopīgās dziesmās, vēlreiz iedzīvinot dziedāšanas tradīciju Dikļos, kā reiz to darīja mācītājs Juris Neikens, kurš 1864.gadā organizēja pirmos latviešu kopā dziedāšanas svētkus, liekot pamatus Dziesmu svētku tradīcijai.

Dārza svētku laikā darbosies amatnieku tirdziņš un bufete, būs pieejams Valmiermuižas alus un vīnu degustācijas, dienas gaitā pils šefpavārs Jānis Siliņš uzstāsies ar Latvijas garšu meistarklasi, apmeklētājiem būs iespēja vizināties zirga pajūgā, kā arī iemēģināt roku brīvdabas gleznošanas studijā. Jaunākos svētku apmeklētājus izklaidēs dažādas radošās darbnīcas un dārza spēles.

Ieejas maksa: 7 eiro, bērniem līdz 10 gadu vecumam ieeja brīva.

Biļetes pieejamas Dikļu pilī un Biļešu Paradīzes kasēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu