Rojā turpināsies kino, mākslas un kultūras festivāls «RojaL»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šodien Rojā turpināsies kino, mākslas un kultūras festivāls «RojaL», informēja Rojas novada kultūras pasākumu organizatore Dace Broka.

Šodien mazajiem skatītājiem tiks piedāvāts animatora Arnolda Burova filmu seanss. Tiks atklāta Daiņa Pundura darbu izstāde «Akvārijs 2». Pasākuma «Dzeja un dziesma - divi spārni» apmeklētāji varēs iepazīt vietējās literātes Dzintras Žuravskas daiļradi. Autores dzeju lasīs aktrise Inga Alsiņa-Lasmane, bet muzikālos priekšnesumus sniegs amatiermākslinieki, ka arī «RIX kvartets».

Vakarpusē turpināsies kino skatīšanās - būs iespēja noskatīties gan režisoru Andra Gaujas, Ilonas Brūveres, Pētera Krilova un Vladimira Ļeščova filmas, gan arī jauno režisoru darbus, kas pieteikti īsfilmu konkursam. Paralēli kino būs skatāma arī Rojas novada foto mākslinieka Āra Krauzes jūras tēmai veltīta izstāde un mākslinieka Jāņa Straupes veidotā dabas skulptūra «Hindenburga burkāns», kas izvietota jūrā.

Festivāla noslēguma diena, 25.jūlijs, būs notikumiem bagāta un daudzveidīga, jo notiks gan Edmunda Jansona filmu seanss un radošā darbnīca jaunākā vecuma skatītajiem, gan ērģelnieces Lienes Kalnciemas koncerts Kaltenes baznīcā. Savukārt Rojas kultūras centrā ikviens interesents varēs noskatīties «Dirty Deals Teatro» izrādi «Bārdas» un piedalīties festivāla noslēguma un jauno režisoru konkursa uzvarētāju apbalvošanas pasākumā. Kā jau ierasts, festivāls «RojaL» noslēgsies Rojas pludmalē ar komponista Raimonda Tigula kinomūzikas koncertu un kino skatīšanos jūras krastā uz piepūšamā ekrāna.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu