Notiks Mazsalacas pilsētas svētki un velosvētki «Ērenpreisam 124»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

No piektdienas, 24.jūlija, līdz svētdienai, 26.jūlijam, notiks Mazsalacas pilsētas svētki un velosvētki «Ērenpreisam 124».

Svētki sāksies piektdien plkst.9 ar Mazsalacas novada senioru biedrības «Atbalss» sporta spēlēm. Plkst. 17 notiks biedrības «Jauniešu vētra» veloizbrauciens un radošā darbnīca «Ar feļļiem gar Salacu». Savukārt plkst.22 notiks kino vakars Mazsalacas novada Kultūras centra iekšpagalmā.

25. jūlijs sāksies ar Vilzēnu tautas nama ritma grupas «Radiridiri» rīta ieskandināšanu pilsētā plkst. 8. Plkst. 9 būs iespēja apmeklēt bulciņu festivālu, amatnieku tirdziņu un mazo lauku sētu. Plkst. 10 notiks svētku atklāšana, pēc kuras no plkst. 10.30 līdz 11.30 plānota velosvētku «Ērenpreisam 124» parādes brauciena dalībnieku reģistrācija un stāšanās parādes braucienam, kas sāksies plkst. 11.45. Parādes braucienu apbalvošana notiks plkst. 15.

No plkst. 12 līdz 16 notiks tautas lietišķās mākslas studijas «Mazsalaca» akcija «Ikviens un visi kopā - sega pilsētai». No plkst. 13.30 notiks velošovs «Greentrials Bike tour».

Savukārt no plkst. 12 līdz 18 būs iespēja piedalīties atrakcijās un sacensībās visiem pilsētas svētku viesiem. Īpašā atrakcija būs klinšu kāpšanas siena.

No plkst. 20 līdz 21.30 notiks greizā ratiņa un deju kolektīva «Magone» koncerts Lībiešu estrādē, pēc kura sekos zaļumballe ar «Rumbas kvartetu».

26. jūlijā plkst. 11 notiks Rīgas skolēnu pils teātra «Zīļuks» izrāde, savukārt no plkst. 13 sāksies Mazsalacas pilsētas kapu svētki.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu