Par festivāla «Positivus» TV sejām kļūst Kamperova, Mednis un Grēviņš (7)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No 10.jūlija visās «Lattelecom» televīzijas platformās būs pieejams jauns kanāls – Positivus TV, kuru rādīs divdesmit četras stundas, piedāvājot skatītājiem dažādu grupu koncertus un autoru raidījumus.

Šis ir pirmais gads astoņu gadu laikā, kad festivālu kaut kādā ziņā būs iespējams vērot televīzijā.

Šāda iespēja festivālu padarīs plašāku un lielākām tautas masām piemērotu.

Par festivāla «Positivus» oficiālajām televīzijas sejām kļuva dīdžejs Toms Grēviņš, blogeris Artūrs Mednis un modele Māra Kamperova. Tieši šīs personas priecēs ikvienu skatītāju televīzijas ekrānā.

«Positivus» televīziju varēs skatīties 24 stundas diennaktī - no rīta «Positivus» TV programma sāksies ar festivāla aktuālo mākslinieku mūzikas video un dažādu sabiedrībā pazīstamu cilvēku viedokļiem par festivālu kopumā un tā panākumu atslēgu.

Tālāk sekos raidījums «Made in Latvia», kur būs intervijas ar Latvijas māksliniekiem, kas līdz šim ir uzstājušies festivālā.

Kā jau mūzikas kanālā pienākas, viena sadaļa būs veltīta festivāla māksliniekiem un to koncertiem – katru dienu piedāvājot četrus atšķirīgus iepriekšējo gadu festivālu mākslinieku koncertu ierakstus.

Savukārt vakarā «Positivus» TV varēs ar Arta Volfa un Toma Grēviņa palīdzību tikties ar šā gada festivāla ārvalstu māksliniekiem un iepazīt tos mazliet tuvāk.

Raidījumā «Aizkulises» festivāla apmeklētāji varēs uzzināt aktuālo informāciju, kas nepieciešama, gatavojoties festivālam.

Lielisks veids, kā iesildīties pirms «Positivus» festivāla, kurš norisināsies no 11. līdz 22. jūlijam.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu