Filma «Skudrcilvēks» ierindojas kases ieņēmumu topa virsotnē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Komiksu kompānijas «Marvel» jaunākā supervaroņu filma «Ant-Man» («Skudrcilvēks») pagājušajā nedēļā ierindojusies ASV un Kanādas kases ieņēmumu topa virsotnē.

No biļešu pārdošanas kinoteātros pagājušajā nedēļā gūti 57,2 miljoni ASV dolāru (52,7 miljoni eiro), liecina kompānijas «Exhibitor Relations» dati.

Amerikāņu režisora Peitona Rīda filma uz ASV kinoekrāniem iznāca piektdien, 17.jūlijā. Galveno lomu atveidotāji ir amerikāņu aktieri Pols Rads un Maikls Duglass.

Skudrcilvēks spēj sarauties līdz pavisam nelielam izmēram, saglabājot pārcilvēcisku spēku.

Aizvadītās nedēļas otrā ienesīgākā filma ASV un Kanādā bija animācijas komēdija «Minions» («Minjoni»), kuras kases ieņēmumi bija 49,3 miljoni dolāru (45,4 miljoni eiro). Iepriekšējā nedēļas nogalē filma guva 115,7 miljonus dolāru (106,6 miljonus eiro).

Trešajā vietā ierindojās komiķes Eimijas Šūmeres filma «Trainwreck» par sievieti, kura baidās no nopietnām attiecībām, kuras kases ieņēmumi pirmajā izrādīšanas nedēļā sasniedza 30,1 miljonu dolāru (27,7 miljonus eiro).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu