Miljonārs Valdis Kalnozols sesto reizi kļūs par tēvu (35)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Baiba Gāliņa

Miljonārs Valdis Kalnozols 2.jūlijā atklāja savu jauno restorānu «Rockin papas»; pasākumu apmeklēja četri viņa jaunākie bērni, sieva Kristīne, kura pat zem platā tērpa nevarēja vairs noslēpt savu grūtnieces vēderiņu.

Uzņēmējs Valdis Kalnozols un viņa kundze Kristīne Kalnozola 3.jūlija vakarā gaidīja viesus ierodamies Jūrmalā viņu jaunajā restorānā «Rockin papas». Par spīti lietum, drēgnumam un vējam vakaram, viesi uz jauno tematisko rokenrola restorānu plūda straumēm.

Miljonārs ar kundzi ikvienu viesi sagaidīja uz trepēm, laipni sveicināja un pārmija pāris vārdus, pirms laida viesus iekšā baudīt vakaru.

Viesi baudīja minimālas uzkodas, šampanieti, dažādas kūciņas un patiesu rokenrola mūziku.

Restorāna atklāšana nav pēdējais jaunums Kalnozolu ģimenē, nu jau vairs pat zem platas kleitas Kristīne nespēja noslēpt to, ka ir mazuļa gaidībās. Sieviete laiku pa laikam, runājot ar viesiem, noglāstīja savu vēderu, tas vēl vairāk liecināja par mazuļa gaidīšanu.

Šis būs sestais bērns Valdim Kalnozolam, vīrietim ir vēl meitas Elizabete, Katrīna, Aleksandra un dēli Oskars un Kristaps.

Vīrietis ir nosvinējis jau savu piecdesmit otro dzimšanas dienu, bet vēl ir gana stalts un šarmants.

Pāris faktu, ka kļūs par vecākiem sestajam bērnam, ne apstiprināja, ne noliedza, vien mīklaini smaidīja.

Komentāri (35)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu