«Transformeri 4» pārliecinoši dominē arī Latvijā (7)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Līdzīgi kā Ziemeļamerikā, arī Latvijas kinoteātros dominējis režisora Maikla Beja grāvējs «Transformeri: Iznīcības laikmets» (Transformers 4), ziņo «kinokino.lv».

Nebija šaubu, ka skatītākā filma arī pie mums būs «Transformeri: Iznīcības laikmets», taču par zināmu pārsteigumu kļuva savāktais skatītāju skaits. Filmu noskatījušies 10764 cilvēki, kas ir viens no iespaidīgākajiem startiem šajā gadā. Paveras labas iespējas kļūt par vienu no skatītākajām filmām šajā gadā.

Anotācija: automehāniķa un izgudrotāja Keida (Marks Valbergs) nejaušais atklājums saceļ kājās gan autobotus, gan maldikonus, gan valdības aģentus. Tostarp transformeru senie un varenie spēki ir izvēlējušies Zemi par savu jauno mērķi. Sāksies vērienīgākā cīņa starp labajiem un ļaunajiem spēkiem.

Lomās: Marks Valbergs, Nikola Pelca un Stenlijs Tuči.

Uz otro vietu noslīdējusi komēdiju hits «Džampstrīta 22» («22 Jump Street»), kas ir filmas «Džampstrīta 21» turpinājums. Šoreiz pārdotas 2211 biļetes, bet skatītāju kopskaits šonedēļ pārsniegs 20 tūkstošus.

Trešajā vietā debitējusi britu komēdija «Mīlas afēra». Pīrsa Brosnana un Emmas Tomsones tandēms uzrunājis 2084 skatītājus.

Ceturto vietu ieņem viens no vasaras sezonas hitiem, proti, «Melnā feja Malefisenta». To noskatījušies 1583 cilvēki, bet skatītāju kopskaits, visticamāk, pārsniegs 30 tūkstošus.

Piecnieku noslēdz animācijas filma «Burvju māja». Pārdotas 908 biļetes.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu