Slavenības, kuras lieliski prot slēpt savas privātās dzīves lielos notikumus

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Ja esi Holivudas zvaigzne, tad ir diezgan grūti paturēt noslēpumā savu privāto dzīvi, lai arī cik ļoti tu censtos. Tomēr mēģināts nav zaudēts – popsugar.com piedāvā iepazīties ar slavenākajiem «slepenajiem» Holivudas pāriem.

Mila Kunisa un Eštons Kačers. Pāris sāka satikties 2012.gada aprīlī, saderinājās 2014.gadā, bet jāvārdu viens otram teica 2015.gada 4.jūlijā.

Žizele Bundhena un Toms Breidijs. Supermodele Žizele Bundhena un futbola zvaigzne Toms Breidijs apprecējās 2009.gadā februārī Santamonikā, Kalifornijā.

Bens Afleks un Dženifera Gārnere. Bens un Dženifera apprecējās 2005.gada jūnijā, kad Dženifera bija viņu pirmā bērna – Violetas – gaidībās. Tiesa, 2015.gada jūnijā viņi paziņoja par šķiršanos.

Bejonse Noulza un reperis Jay-Z. Bejonse un Jay-Z salaulājās slepenā ceremonijā 2008.gada aprīlī tuvu draugu un ģimenes lokā savās Ņujorkas mājās.

Džonijs Deps un Ambera Hērda. Abi mīlnieki stājās likumīgā laulībā 2015.gada februārī savās Losandželosas mājās.

Kamerona Diaza un Bendžijs Madens. Kamerona un Bendžijs bija kopā mazāk par gadu, kad 2015.gada janvārī apprecējās Kameronas mājās Beverlihilsā.

Andželīna Džolija un Breds Pits. Breds un Andželīna iepazinās 2005.gadā filmas «Smita kungs un kundze» filmēšanas laikā. Viņi saderinājās 2012.gadā, bet apprecējās 2014.gada 23.augustā Francijā visu savu sešu bērnu pulciņā.

Orlando Blūms un Miranda Kera. 2010.gadā, tikai mēnesi pēc saderināšanās, Orlando un Miranda apprecējās. Diemžēl laulībai nebija ilgs mūžs – jau 2013.gadā pāris izšķīrās.

Gvineta Paltrova un Kriss Mārtins. 2003.gadā Gvineta un Kriss salaulājās slepenā ceremonijā kādā Dienvidkalifornijas viesnīcā, taču 2014.gada martā pāris paziņoja par šķiršanos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu