Foto: Filmas «Krēsla» zvaigzne pilnībā maina savu imidžu (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Populārās filmas «Krēsla» zvaigzne Ešlija Grīna pilnībā ir mainījusi matu sakārtojumu un arī matu krāsu. Aktrise ne tikai ir apgriezusi matus, bet nu viņas galvu rotā gaiši brūni mati.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

23.jūnijā apmeklējot filmas «Wish I was here» prezentāciju, aktrise Ešlija Grīna parādīja sevi no sievišķīgās puses, Grīna pasākumu apmeklēja seksīgā zīmola «Akris» kleitā.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

Kleita nebija vienīgā lieta, kura šokēja citus viesus, Ešlija ir arī nogriezusi garos matus un nokrāsojusi tos gaiši brūnus, tā ir krasa pārmaiņa pēc viņas nepārtraukti tumši brūnajiem matiem.

Parasti dodoties pie sava stilista, kleita tiek pieskaņota vakara frizūrai, tāpat kā mati tiek pieskaņoti kleitai, tas ir vienīgais veids, kā izveidot perfektu tēlu.

Foto: TT NYHETSBYRN

Ešlijas izvēlētā kleita lieliski izskatītos ar gaiši brūniem matiem, tāpēc arī tapa šādas pārmaiņas. Aktrise nedomā mainīt matu krāsu, viņa vismaz šo vasaru nostaigās gaišiem matiem, tā ir jauna sajūta, lielāks vieglums un savādāka veida pievilcība.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu