Attīries no sārņiem un staro! (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

«Apgāds Zvaigzne ABC» laidis klajā funkcionālās medicīnas ārsta Dr. Alehandro Hangera grāmatu «Attīrīšanās», kurā izklāstīta unikāla organisma detoksikācijas programma. Hangera programmu izmēģinājusi arī Gvineta Paltrova, kas jūsmo: «Nupat pabeidzu trīs nedēļas ilgo Dr. Hangera detoksikācijas programmu. Ievēroju to visos sīkumos, un tā ir darījusi brīnumus. Esmu atbrīvojusies no visiem sārņiem, jūtos laimīga un daudz vieglāka. Apbrīnojami!»

Daudzu veselības problēmu risināšanai nav vajadzīgi ne superspeciālisti, ne jaunas zāles, ne attīstītākas tehnoloģijas. Pietiek tikai no jauna iedarbināt detoksikācijas sistēmas potenciālu. Dr. Hangers atzīst: kaut arī tirgu pārpludinājušas dažādas attīrīšanās programmas un ikviena sola īstus brīnumus, ir zinātnes atzinumi, kas tās vieno. Apkopojot šos atzinumus, Dr. Hangers izstrādājis īpašu programmu, kura nav tik ekstrēma kā citi detoksikācijas plāni (piemēram, intensīvas sulu kūres, badošanās vai svaigēšana).

Dr. Hangera programma ir organisma «pārstartēšana» 21 dienas garumā – pēc tās visas organisma sistēmas strādā labāk un organisms pārslēdzas uz dziļāku dziedināšanu.

Pēc 21 dienas programma ir pabeigta, atliek tikai ieguvumu nosargāt, ievērojot dažus pamatprincipus. Grāmatā Dr. Hangers sniedz praktiskus ieteikumus, kā stimulēt organisma dabiskos resursus, un piedāvā vienkāršas ēdienu receptes detoksikācijas veicināšanai.

Tradicionālās medicīnas ārsti cilvēku parasti redz kā pacientu, kuram ir vairākas savstarpēji nesaistītas veselības problēmas. Taču Dr. Hangers ir pārliecināts – bieži vien dažādiem simptomiem ir viens un tas pats cēlonis, proti, toksiskums. Tradicionālā medicīna šo diagnozi attiecina tikai uz akūtiem saindēšanās gadījumiem, piemēram, medikamentu vai alkohola pārdozēšanu. Taču patiesībā pie toksiskuma noved viss, kas organisma sistēmām izraisa stresu: no toksiskiem ēdieniem līdz toksiskām domām. Traģiski, bet vairums priekšlaicīgo nāves gadījumu mūsdienās notiek nestrādājošu detoksikācijas sistēmu dēļ. «Iemigusi» detoksikācijas sistēma izraisa iekaisumu, un hronisks iekaisums ir mūsdienu epidēmiju pamatā – tas ļauj attīstīties vēzim un sirds slimībām, diabētam un autoimūnām saslimšanām.

Foto: publicitātes

Programma ir noderīga gan tiem, kuri cieš no šķietami nelielām problēmām – liekā svara, nepārtraukta noguruma, alerģijas, depresijas un gremošanas traucējumiem, gan tiem, kas vēlētos novērst lielākas problēmas – t.s. «civilizācijas slimības». Arī tiem, kas vienkārši vēlas attālināt novecošanās sākumu, atbrīvoties no noguruma, izskatīties jaunāki un starojošāki.

Nepamēģināsi – neuzzināsi! Programmas iedarbība ir pārsteidzoša: attīrot organismu, izzūd ilgstošas veselības problēmas un liekie kilogrami, atkritumvielas tiek regulāri izvadītas, ķermenis atbrīvojas no toksīniem, prāts kļūst mierīgs, emocijas – līdzsvarotas un visi orgāni efektīvi veic savu darbu. Vispirms šīs detoksikācijas programmas rezultāti atspoguļojas sejā – āda kļūst gludāka un mirdzošāka!

www.zvaigzne.lv

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu